Devrim Özkan împarte platourile de filmare cu faimosul Kerem Bürsin într-o nouă producție turcească. Actrița a mai jucat în trecut cu Berguzar Korel și Halit Ergenc

Publicat pe 18.03.2024 la 13:31 Actualizat pe 18.03.2024 la 15:04

Devrim Özkan este actrița care îi va fi alături faimosului Kerem Bürsin într-o nouă producție turcească. Despre ce este vorba și când vor putea fi văzuți cei doi.

actriță poartă o rochie neagră, actor poartă o cămașă albă

Devrim Özkan împarte platourile de filmare cu faimosul Kerem Bürsin într-o nouă producție turcească

Instagram/Happy Channel

Devrim Özkan a devenit una dintre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia. A reușit să atragă atenția tuturor cu personajul Ipek în serialul Rüya difuzat în premieră în 2017. De asemenea, a făcut parte din producția Vuslat, acolo unde a avut o adevărată răsturnare de situație ca și actriță datorită personajuli pe care l-a interpretat. A urmat Vatnim Sensin cu rolul Havva.

Devrim Özkan împarte platourile de filmare cu faimosul Kerem Bürsin într-o nouă producție turcească

Serialul Vuslat este proiect actriței care a explodat și acolo unde a împărțit rolul principal alături de Kadir Doğulu. Energia dintre cei doi a făcut ca serialul să aibă un succes total, arată seriesturkish.com. În mediul online, vedeta are peste 900 de prieteni virtuali, dar a și publicat peste 200 de fotografii și filmulețe până în prezent. Este iubitoare de animale, ba chiar are și un cățel.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe plan profesional a mai făcut parte din producțiile Ramo v Rumi, alături de Gelsin Hayat Bildiği Gibi și Ertan Saban. Parteneriatul cu Ertan Saban i-a adus vedetei succesul mult așteptat și a continuat în acest fel în perioada care a urmat. În timp ce fanii se așteptau la o altă apariție a vedetei într-un serial turcesc, aceasta a apărut în filmul Ay Yapım. Urmează să filmeze alături de faimosul Kerem Bürsin din Dragostea plutește în aer pentru Mavi Mağara (Blue Cave). Parteneriatul dintre cei doi este așteptat cu nerăbdare de către fani.

Citește și: Kerem Bürsin s-a reîntâlnit cu Antonio Banderas în Spania. Fanii se așteaptă la o colaborare profesională

Născută pe 2 septembrie 1998 într-un oraș din Turcia, a studiat la una dintre facultățile de arte din țara natală. A demonstrat de-a lungul timpului că își merită locul în industria actoriei.

Într-un interviu recent, faimosul Kerem Bürsin a vorbit despre lucrurile pe care le consideră ciudate, dar a și glumit pe această temă spunând că este “anormal, pasional și probabil un tip care sărută bine”.

Kerem Bürsin vorbește într-un interviu recent despre cea mai personală latură a sa

Cu toate că se găsește într-un moment important al vieții pe care îl descrie ca fiind unul fericit, spune că lucrurile se pot schimba în așa fel încât totul să fie complet.

Citește și: Melisa Döngel a primit suport moral din partea lui Kerem Bürsin în cele mai dificile momente ale vieții. “Este ca fratele meu”

“În general sunt fericit, dar noi nu suntem bine ca omenire. E ca și cum ești fericit, dar locul în care stai nu o duce prea bine. Poți fi cu adevărat fericit? Trebuie să muncești ca să fii fericit.”, a spus actorul. Născut pe 4 iunie 1987, a jucat în cele mai urmărite seriale TV până în prezent.

Printre acestea se numără și Dragostea plutește în aer, producție ce a avut premiera între 2020 și 2021. La acea vreme, a format un cuplu cu Hande Ercel, însă relația lor nu a avut o durată prea mare de viață. În prezent, actorul este singur și se bucură de succesul pe plan profesional pe care l-a înregistrat de multă vreme. Printre producțiile de succes în care a jucat Kerem Bürsin se numără Heart of the City în 2017, dar și Matter of respect între 2014 și 2015 sau Waiting for the sun între 2013 și 2014.

În articolul

Devrim Özkan împarte platourile de filmare cu faimosul Kerem Bürsin într-o nouă producție turcească. Actrița a mai jucat în trecut cu Berguzar Korel și Halit Ergenc

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x