Kerem Bürsin s-a reîntâlnit cu Antonio Banderas în Spania. Fanii se așteaptă la o colaborare profesională

Publicat pe 12.03.2024 la 15:02 Actualizat pe 12.03.2024 la 15:45

Protagonistul seriei Dragostea plutește în aer a avut o nouă întâlnire cu Antonio Banderas. Se așteaptă ca cei doi să aibă colaborări profesionale în viitor.

actor poartă o cămașă albă cu mâneci lungi

Kerem Bürsin s-a reîntâlnit cu Antonio Bandera în Spania

Happy Channel

Kerem Bürsin a devenit cunoscut odată cu rolul său de protagonist din serialul Dragostea plutește în aer. Serialul a fost difuzată în țara natală între 2020 și 2021. Atunci, actorul a format un cuplu cu colega de platou. Atunci când fanii credeau că relația celor doi va merge mai departe, inevitabilul s-a produs. În prezent, actorul pregătește proiecte profesionale inedite.

Kerem Bürsin s-a reîntâlnit cu Antonio Banderas în Spania

Nu este pentru prima oară când cei doi programează o întâlnire. Internauții se gândesc tot mai des la o colaborare profesională între cei doi.

Urmărește Dragostea plutește în aer, de luni până vineri de la 23:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Întotdeauna un timp de calitate petrecut cu oameni minunați. Antonio Banderas și Nicky, vă mulțumesc amândurora pentru această minunată cină și pentru râsete. Până data viitoare, mă închin.”, a transmis actorul, cuvinte care au fost urmate de mai multe imagini postate chiar pe contul personal de instagram al protagonistului din Dragostea plutește în aer – Love is in the air.

A primit peste 2 mii de comentarii din partea prietenilor virtuali, însă nu este de mirare având în vedere faptul că are o armată de peste 11 milioane de internauți ce îi urmăresc activitatea. Cei mai mulți au fost de acord că Spania este o țară potrivită pentru actorul turc.

Citește și: Melisa Döngel a primit suport moral din partea lui Kerem Bürsin în cele mai dificile momente ale vieții. “Este ca fratele meu”

“Spania ți se potrivește foarte bine pentru că te iubim și vedem că acea iubire se reflectă pe chipul tău”, „Doi oameni frumoși”, „Realmente fericită de prietenia care există între voi”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Nu este pentru prima oară când Kerem Bürsin s-a întâlnit cu faimosul Antonio Banderas. Cei doi au participat în cadrul Malaga Film Festival, acolo unde s-au lăsat fotografiați pe covorul roșu. Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară în 2022, tot în cadrul aceluiași festival de film. De atunci, între cei doi s-a creat o prietenie frumoasă. Kerem Bürsin s-a născut pe 4 iunie 1987 și în ciuda faptului că în prezent este extrem de cunoscut în Turcia, a vizitat mai multe părți ale lumii.

Kerem Bürsin vorbește despre egalitate într-un interviu

Actorul turc este cunoscut pentru mișcările sale pro feministe și de asemenea implicarea sa în cadrul HeForShe a demonstrat că dorința sa de a-și spune părerea în legătură cu aceste subiecte este încă la fel de arzătoare.

Citește și: Hande Erçel a îmbrăcat o salopetă strălucitoare cu spatele gol. Vedeta s-a lăsat fotografiată în spatele camerelor

“Nu trebuie să fii femeie ca să observi inegalitățile pe care le trăiesc oamenii din cauza diferențelor și discriminării. Inegalitatea ne afectează pe toți, nu doar pe femei. Femeile nu au creat această mișcare singure.”, a fost discursul oferit de actor.

Nu este pentru prima oară când militează pentru drepturile femeilor și al tuturor celor care nu reușesc să-și spună propriile păreri în diferite situații de viață. Printre serialele în care a jucat Kerem Bürsin se află Ya Cok Seversen în 2023, Dragostea plutește în aer între 2020 și 2021, Matter of respect între 2014 și 2015 și Heart of the city în 2017, printre altele. Cu toate că este discret în viața personală, se cunosc până în prezent relațiile din care a făcut parte cu diferite colege de platou de-a lungul timpului.

În articolul

Kerem Bürsin s-a reîntâlnit cu Antonio Banderas în Spania. Fanii se așteaptă la o colaborare profesională

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x