Dezvăluirile Oanei Moșneagu despre sezonul 4 Adela: “Ieri am primit scenariul ultimelor episoade”. Ce declarații a făcut si ce îi așteaptă pe fani

Publicat pe 28.06.2022 la 19:54 Actualizat pe 28.06.2022 la 19:54

Fanii serialului Adela au fost nerăbdători să afle dacă povestea ce i-a cuprins atât de mult va continua și într-un al patrulea sezon și iată că vestea a venit mai curând decât se așteptau.

Oana Mosneagu, Alecsandru Dunaev și Mara Oprea

Antena 1

Actorii sunt deja aprope de finalul filmărilor pentru încă o serie de episoade menite să scoată la lumină cât mai mult adevărul din spatele unei povești complicate, ce a ținut milioane de români cu sufletul la gură.

Oana Moșneagu anunță că filmările pentru sezonul 4 al serialului Adela sunt aprope de final: "Ieri am primit scenariul ultimelor episoade"

Telespectatorii s-au uitat de fiecare dată în număr mare la serialul produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, ducându-l în topul audiențelor și iată că povestea personajelor atât de complexe continuă pentru că nu au ieșit la suprafață toate ascunzișurile.

Oana Moșneagu a fost prima care a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că toată echipa este pregătită ă încheie filările pentru sezonul patru. Oana a mărturisit că știe deja finalul.

"Da’ bună ziua! Încă filmăm, mult nu mai e până la ultimul “STOP!” Ieri am primit scenariul ultimelor episoade, noi deja știm cum se termină povestea, da’ parcă nu prea vrem să ajungem la sfârșitul ei @adela_paginaoficiala", a scris actrița.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu cel mai bun debut de la lansarea serialului - primul episod din Adela a fost lider de audiență cu o medie de 7.4 puncte de rating și 21.9% share, întregul sezon trei a condus clasamentul audienţelor în intervalul 21:30 -23:00, potrivit datelor făcute publice de Antena 1.

„Sezonul patru şi ultimul al seriei începe într-o liniște aparentă. Zic aparentă, pentru că în universul “Adela”, mereu există cineva sau ceva (nu zic, nu ne dăm de gol) care să perturbe această liniște. Vor fi în sfârșit fericiți cei doi? Dispariţia copilului îi va uni? Lucrurile aparent simple se complică în universul “Adela” și liniștea refuză să-și facă apariția. De ce? Cum? Aflăm în sezonul 4 din “Adela”, la Antena 1!”, a declarat Alecsandru Dunaev, interpretul lui Mihai.

La rândul ei, Mara Oprea (Adela), spune: „Adela continuă să fie puternică şi să îşi dorească ce e mai bun pentru copilul său. Pentru ea şi Mihai, el reprezintă centrul universului lor. Întâmpină dificultăţi şi evenimente dureroase, indiferent de cum te-ai raporta la ele, dar îşi păstrează speranţa!”, în vreme ce Oana Moşneagu (Andreea) completează: „Andreei nu îi este uşor nici în acest al patrulea sezon, e trădată şi trădează la rândul ei, jonglează din nou între “Te iubesc!” şi “Te urăsc!”.

În articolul

Dezvăluirile Oanei Moșneagu despre sezonul 4 Adela: “Ieri am primit scenariul ultimelor episoade”. Ce declarații a făcut si ce îi așteaptă pe fani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x