Didem Soydan, fosta iubită a lui Burak Deniz, face declarații surprinzătoare. Recunoaște că a înșelat într-o relație de trei ani

Publicat pe 20.02.2024 la 16:52 Actualizat pe 20.02.2024 la 17:54

După câțiva ani de relație cu Burak Deniz, Didem Soydan e din nou o femeie liberă. Cunoscută pentru faptul că spune lucrurile pe nume, modelul a recunoscut că a fost infidelă după trei ani de relație. Nu a vrut însă să ofere și numele fostului partener, lăsând loc de interpretări.

colaj de imagini cu didem soydan si burak deniz

După câțiva ani de relație cu Burak Deniz, Didem Soydan e din nou o femeie liberă. Cunoscută pentru faptul că spune lucrurile pe nume, modelul a recunoscut că a fost infidelă după trei ani de relație. Nu a vrut însă să ofere și numele fostului partener, lăsând loc de interpretări.

Didem Soydan a mărturisit că atunci când a aflat de infidelitatea iubitul, cu care avea o relație de 3 ani, a decis să-l înșele. Astfel, a petrecut o noapte cu un fost iubit pentru a se răzbuna. Didem Soydan a spus că a pus capăt relației spunându-i iubitului că a fost infidelă.

Citește și: Serialul cu Gökhan Alkan despre care presa din Turcia spune că va domina topul audiențelor. Care e povestea și ce rol joacă actorul

Modelul Didem Soydan, fosta iubită a lui Burak Deniz, declarații surprinzătoare. Recunoaște că a fost infidelă

Didem Soydan, cunoscută pentru declarațiile sale controversate, a șocat pe toată lumea cu o mărturisire pe care a făcut-o în emisiunea lui Mirgün Cabas. Fotomodelul a mărturisit că a avut o relație cu o altă persoană pentru a se răzbuna pe iubitul ei infidel.

Fosta iubită a actorului Burak Deniz susține că s-a răzbunat pe fostul iubit după ce a aflat că i-a fost infidel. I-a plătit cu aceeași monedă și a pus punct relației, dându-i vestea că nu a fost singurul neloial.

Celebrul model a vorbit despre cum a pus la cale răzbunarea. ”Relația noastră era pe cale să se încheie, la doi ani și jumătate și la trei ani. Am simțit că sunt înșelată, iar în cele din urmă am primit confirmarea acestui lucru.”

Citește și: Locația mai puțin obișnuită în care Thalia a ales să se fotografieze. Cum a apărut pe internet diva muzicii latino

Iubitul respectiv nu este un actor, a subliniat Didem, care nu a vrut să spună despre cine este vorba.

”Aveam un prieten cu beneficii cu care mă vedeam în trecut, nu când aveam o relație, pe care oricând îl puteam suna. L-am sunat și ne-am văzut. Am egalat situația în capul meu. I-am spus iubitului că am o relație și vreau să închei relația cu el: ”Să știi că eu am o relație cu cineva chiar acum”. Persoana respectivă a înghețat, a fost un șoc atât de mare încât m-am răzbunat spunând că știu că m-a înșelat”, a mai adăugat modelul, conform presei din Turcia.

Didem Soydan e din nou o femeie liberă. De ce s-au despărțit ea și Burak Deniz

Recent, Didem Soydan s-a despărțit în tăcere de iubitul ei actor Burak Deniz. Modelul, care a făcut declarații despre relația încheiată, a spus: "Suntem oameni mari. Relațiile trăiesc și se termină. Ne continuăm viața normală în cadrul respectului și al iubirii".

Întrebat de ce s-a despărțit de Didem Soydan, Burak Deniz a declarat că nu s-au despărțit din cauza postărilor acesteia de pe rețelele de socializare: "Bineînțeles că nu există așa ceva. Suntem înapoiați?!”.

După ce despărțirea s-a produs, presa turcă a scris că Burak Deniz s-ar fi apropiat de Serenay Sarikaya, cu care a jucat în serialul ”Șahmaran”, însă cei doi au negat zvonurile.

Citește și: Ce mamă frumoasă are Alina Boz! Cum arată Olga, femeia de la care actrița a moștenit frumusețea

În articolul

Didem Soydan, fosta iubită a lui Burak Deniz, face declarații surprinzătoare. Recunoaște că a înșelat într-o relație de trei ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x