Serialul cu Gökhan Alkan despre care presa din Turcia spune că va domina topul audiențelor. Care e povestea și ce rol joacă actorul

Publicat pe 16.02.2024 la 18:10 Actualizat pe 16.02.2024 la 18:46

Cel mai nou proiect al lui Gökhan Alkan are toate șansele să cucerească inimile telespectatorilor, crede presa din Turcia.

Gökhan Alkan in kul masali, noul serial

Cel mai nou proiect al lui Gökhan Alkan are toate șansele să cucerească inima publicului, crede presa din Turcia.

Captura Youtube

"Kül Masalı" (Cenușăreasa), cel mai nou proiect al lui Gökhan Alkan, a fost lansat în Turcia, iar presa din țară susține că are toate șansele să domine topul audiențelor.

Citește și: Cine e celebra actriță cu care Çetin Tekindor din ”Golden Boy” a fost căsătorit de două ori. I-a dăruit un fiu, Hira

Serialul cu Gökhan Alkan despre care presa turcă spune că va domina topul audiențelor. Care e povestea și ce rol joacă actorul

Producția se luptă cu ”İnci Taneleri”, care e unul dintre cele mai de succes seriale ale momentului în Turcia. Cu Yılmaz Erdoğan, care a scris și povestea, ”İnci Taneleri” a atins ratinguri cu două cifre și s-a impus în fața unor proiecte precum ”Aldatmak” (Trădarea), ”Hudutsuz Sevda” (Iubire fără limite), ”Sakla Beni” (Ascunde-mă).

În ceea ce privește ”Hudutsuz Sevda”, după cele 19 episoade difuzate, audiențele au fost peste medie, lucru care dezvăluie interesul publicului pentru proiect.

Cel de al 15-lea episod din ”Sakla Beni”, unul dintre noile seriale TV care se difuzează momentan în Turcia, a scăzut în audiențe, înregistrând rating sub medie.

”Aldatmak” se află la cel de al doilea sezon și continuă să rămână unul dintre preferatele publicului, însă tot nu reușește să se impună ca lider.

Se așteaptă ca "Kül Masalı" să fie un competitor serios pentru producțiile menționate anterior în ceea ce privește audiențele, conform Seriesturkish.

Noul serial al TRT 1, ”Cenușăreasa”, cu Gökhan Alkan, Sevda Erginci și Bașak Gümülcinelioğlu a avut premiera pe 15 februarie. Presa din Turcia notează că distribuția puternică, precum și povestea de impact, are toate șansele să facă din "Kül Masalı" lider în audiențe în perioada următoare.

În "Kül Masalı" joacă Gökhan Alkan, Sevda Erginci, Bașak Gümülcineoğlu, Hülya Darcan, Ushan Çakır, Özgür Çevik, Gizem Kala și Gizem Güneș.

Citește și: Cum arăta Can Yaman la începutul carierei. Avea un stil diferit înainte să descopere succesul și să aibă un trup de invidiat

Povestea serialul ”Kül Masalı" cu Gökhan Alkan

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Özge (Sevda Erginci) e o femeie frumoasă, care provine dintr-un cartier mărginaș și lucrează într-un restaurant de lux. Arat (Gökhan Alkan) este unicul fiul al familiei Girayli, o familie cu origini regale. Cei doi se întâlnesc în restaurantul unde femeia lucrează și se îndrăgostesc, în ciuda faptului că provin din medii complet diferite și sunt foarte diferiți.

Se căsătoresc în scurt timp. Când cuplul fericit ajunge la conacul din Istanbul, Özge simte că s-a lovit de un zid. Fantoma fostei soții a lui Arat, Jale, pare să fie chiar lângă ei. Refuzul soacrei sale Neveser de a o accepta și tensiunea din conac vor duce la situații greu de stăpânit.

Citește și: Colaborarea inedită a faimoasei Gabriela Spanic. Cu ce actor joacă în prezent

În articolul

Serialul cu Gökhan Alkan despre care presa din Turcia spune că va domina topul audiențelor. Care e povestea și ce rol joacă actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x