Dilan Çiçek Deniz a călătorit în Dubai pentru o experiență inedită. Ce filmuleț a postat vedeta pe rețelele sociale

Publicat pe 23.03.2023 la 11:12 Actualizat pe 23.03.2023 la 11:58

Dilan Çiçek Deniz a călătorit în Dubai pentru o experiență inedită. Ce filmuleț a postat vedeta pe rețelele sociale.

Dilan Çiçek Deniz poartă părul prins într-o coadă de cal

Dilan Çiçek Deniz a călătorit în Dubai pentru o experiență inedită

Happy Channel

Dilan Çiçek Deniz este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. A jucat roluri de protagonistă în celebre seriale “Flăcările destinului” și “Legea familiei” și a continuat traiectoria profesională într-un stil propriu. Prima piesă de teatru în care a jucat a fost primită cu aplauze.

Dilan Çiçek Deniz a călătorit în Dubai pentru o experiență inedită

Surprinsă de jurnaliști într-o zi obișnuită, vedeta din Turcia a mărturisit că va reveni în atenția fanilor cu un proiect special. A ținut să se fotografieze și să se îmbrățișeze cu cei care o îndrăgesc. Pe rețelele sociale a publicat un filmuleț în care își prezintă una dintre călători. De data aceasta, Dilan Çiçek Deniz a vizitat Dubai, acolo unde a avut șansa de a urmări povestea familiei Cartier. Sute de comentarii și mii de aprecieri au lăsat prietenii săi virtuali, însă nu este de mirare având în vedere că sunt peste 5 milioane dintre aceștia pe pagina sa personală de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După despărțirea de Thor Saevarsson, vedeta din “Flăcările destinului” a fost văzută alături de Mert Yazıcıoğlu în cadrul unei piese de teatru în Beyoğlu. Cei doi nu au oferit încă nicio declarație referitoare la relația de cuplu. În ceea ce privește experiențele profesionale, Dilan Çiçek Deniz a răspuns alături de Burak Deniz la o serie de întrebări venite din partea fanilor. Vedeta a dezvăluit că nu își poate alege un personaj preferat din cele pe care le-a interpretat până acum, asta pentru că niciunul dintre acestea nu se aseamănă.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz din “Legea familiei” apare pe coperta unei reviste din Turcia îmbrăcată doar într-un halat. Cum a pozat vedeta

Dacă ar fi să aleagă o caracteristică preferată a colegului său de platou, Dilan Çiçek Deniz recunoaște că acesta are simțul umorului în stil propriu, este muncitor și motivant în ceea ce privește restul echipei cu care lucrează în general. Cei doi au jucat pentru prima oară în “Sweet little liars”, iar ulterior au urmat tot mai multe producții.

Dilan Çiçek Deniz și Burak Deniz răspund întrebărilor fanilor

Cei doi au mărturisit că nu aveau nici cea mai mică ideea despre personalitatea fiecăruia. S-au cunoscut pe parcurs și au descoperit că au multe lucruri în comun.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz apare cu bustul la vedere într-o fotografie realizată în Paris. Vedeta călătorește singură

“De fapt, ne-am întâlnit fără a avea nicio idee unul despre celălalt.”, au răspuns actorii. Dilan Çiçek Deniz a recunoscut faptul că nu-și poate alege un film preferat din toată istoria cinematografiei din Turcia, însă Burak Deniz a simțit nevoia de a menționa câteva titluri printre care și “ Heavy Roman”, “Ah Belinda”, „Baba”.

Actrița din “Legea familiei” a mărturisit faptul că ceea ce îi lipsește din perioada copilăriei este “libertatea de a face greșeli”. Cu toate acestea, răspunsul nu a fost acceptat de Burak Deniz. Acesta a subliniat faptul că toleranța față de anumite persoane poate scădea odată cu vârsta. În ceea ce privește tema iubirii, cei doi au căzut de acord că toate poveștile de dragoste din istorie au rămas neterminate și nu au avut un răspuns clar. Dilan Çiçek Deniz recunoaște că în meseria de actor nu poți fi niciodată sigur pe ceea ce faci, asta pentru că cele mai multe dintre scene se filmează la foc automat. Cu toate acestea, este ceea ce iubește să facă.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz a călătorit în Dubai pentru o experiență inedită. Ce filmuleț a postat vedeta pe rețelele sociale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cine a fost românul celebru care a fost febleţea lui Naomy: „Cel mai drăguţ!” Ce a putut spune despre Adrian Mutu
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x