Dilan Çiçek Deniz a fost copilot în cadrul unui campionat de raliuri din Turcia. Ce fotografii a postat actrița în mediul online

Publicat pe 01.05.2024 la 11:34 Actualizat pe 01.05.2024 la 12:17

Dilan Çiçek Deniz a revenit în mediul online cu fotografii inedite realizate în cadrul unui campionat de raliuri din Turcia. Ce au observat fanii.

actriță pe platourile de filmare

Dilan Çiçek Deniz a fost copilot în cadrul unui campionat de raliuri din Turcia

Instagram

Dilan Çiçek Deniz este recunoscută pentru personajele pe care le-a interpretat în seriale precum Legea familiei sau Flăcările destinului. De asemenea, a avut primul său rol în teatrul alături de actorii din piesa Amadeus. Atunci când nu se află pe platourile de filmare îi place să călătorească și să se implice în mai multe proiecte. Așa a fost cazul și de această dată.

Dilan Çiçek Deniz a fost copilot în cadrul unui campionat de raliuri din Turcia

A format un cuplu cu Thor Saevarsson și atunci când toată lumea credea că cei doi se vor căsători, iată că surpriza a fost alta. Acesta nu a mai părăsit Turcia de când s-a despărțit de faimoasa actriță și își continuă viața la capacitate maximă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dilan Çiçek Deniz a fost cerută în căsătorie pe podul Bosfor în decembrie 2021. Cu toate acestea, relația vedetei nu a avut un final fericit. În prezent, Thor Saevarsson este surprins în repetate rânduri în cadrul mai multor întâlniri cu femei diferite din Istanbul. Se pare că motivul despărțirii celor doi a fost din cauza geloziei bărbatului.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz și-a declarat din nou iubirea. Cine este bărbatul care o face fericită în prezent

În cea mai recentă ipostază, Thor Saevarsson se află la masă alături de o prietenă. Cei doi au petrec două ore în cadrul unui restaurant de fițe din Istanbul. În ceea ce o privește pe Dilan Çiçek Deniz, aceasta a format un cuplu cu actorul Mert Yazıcıoğlu după despărțire. În prezent se spune că actrița ar avea o relație de iubire cu Rafael Cemo Çetin, fiul lui Deniz Sinan Cetin.

Recent, a fost fotografiată în cadrul unui campionat de raliuri din Turcia. Vedeta s-a bucurat de un alt eveniment alături de prieteni. A fost fotografiată chiar de către Umut Evirgen, actualul soț al actriței Alina Boz. Se zvonește că în 2022 cei doi au format un cuplu.

Detalii despre Dilan Çiçek Deniz, actrița din Legea familiei și Flăcările destinului

Născută pe 28 februarie 1995 în Sivas, a demonstrat încă din copilărie că manifestă un interes crescut spre lumea actoriei. Serialul Legea familiei a adus-o pe vedetă în fața telespectatorilor cu rolul Sena. Producția a fost difuzată între 2017 și 2021.

Între anii 2020 și 2021 a avut premiera seriei Flăcările destinului, acolo unde a interpretat personajul Rüya. Tot în 2020 a jucat în serialul Yarım Kalan Aşklar, împreună cu Burak Deniz. În 2022 a urmat un alt proiect important cu Burak Deniz. Astfel, vedeta a muncit pentru a-și îndeplini visul, acela de a deveni cunoscută în lumea întreagă.

Anul 2024 a readus-o pe platourile de filmare pentru proiectul Ask Mevsimi. Joacă împreună cu Cem Yiğit Üzümoğlu și se bucură de succesul așteptat. A fost criticată în repetate rânduri pentru aparițiile sale din mediul online. Vedeta a demonstrat de asemenea că nu are nicio operație estetică la momentul actual. Pasionată de modă, nu ezită să-și arate de fiecare dată ținutele inedite. Cea mai recentă pe care a îmbrăcat-o a fost o rochie albă, lungă. Părul lăsat pe spate, dar și machiajul care au însoțit întreaga apariție i-a încântat pe fani. Nu este prima dată când o vedem astfel pe Dilan Çiçek Deniz.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz a fost copilot în cadrul unui campionat de raliuri din Turcia. Ce fotografii a postat actrița în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 mai 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Bătaie în Parlament. Dan Vîlceanu, acuzat că l-a lovit cu genunchiul în nas pe Florin Roman. VIDEO
a1.ro
Cele două zodii care sunt favoritele universului în luna mai 2024. Vor avea parte de surprize cerești
HelloTaste.ro
Turte la tigaie din aluat simplu de pâine, simple și rapide
Catine
Semnificația numelui Elena. Mesajul special pe care îl ascunde
useit.ro
Cele „câteva momente de glorie” care au dus la „8 ani de durere” pentru Elon Musk. Ce a pățit miliardarul
as.ro
Uitat de lume într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu a primit o veste uriaşă din partea judecătorilor. Decizia e definitivă
MediCOOL
Plante medicinale pentru sănătatea creierului. De ce pot îmbunătăți funcțiile cognitive
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
DeParinti
Terci cu banane și căpșuni. Un mic dejun potrivit pentru orice copil
MediCOOL
Simptomele de menopauză: când începe tranziția și cum se manifestă
HelloTaste
Cheesecake inimioară cu căpșuni. Rețetă de desert fără coacere
x