Dilan Çiçek Deniz și-a declarat din nou iubirea. Cine este bărbatul care o face fericită în prezent

Publicat pe 26.04.2024 la 10:42 Actualizat pe 26.04.2024 la 11:45

Dilan Çiçek Deniz a apărut cu noul partener în cadrul celui mai recent eveniment și a dezvăluit cine este acesta. Cum se prezintă vedeta în plan personal.

actriță cu părul prins și zâmbește

Dilan Çiçek Deniz și-a declarat din nou iubirea

Profimedia Images

Dilan Çiçek Deniz este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. Născută pe 28 februarie 1995 în Sivas, a jucat rolurile principale în Flăcările destinului și Legea familiei. A format un cuplu cu regizorul Thor Saevarson, însă relația lor nu a trecut testul timpului.

Dilan Çiçek Deniz și-a declarat din nou iubirea

Printre serialele în care a jucat de-a lungul timpuluui se numără Sweet Little Liars , Daughters of the Sun , Bodrum Masalı , Çukur , Alev Alev și Perfect Tenant. A reușit să atragă atenția cu relațiile sale de iubire controversate. De asemenea, a fost judecată pentru aparițiile din mediul online. A format un cuplu cu Thor Saevarsson, și Mert Yazıcıoğlu, cel din urmă fiind fostul iubit al protagonistei din Golden Boy – Dragoste rebelă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru actrița în vârstă de 28 de ani a revenit o nouă etapă emoționantă în viața sa, asta după ce încercările de a-și găsi un partener au eșuat. După ce s-a despărțit de actorul Mert Yazıcıoğlu, aceasta a lăsat doar câteva explicații în fața jurnaliștilor.

“Sunt lucruri normale care se întâmplă. Nu e cazul să confundăm. Am realizat că nu ne înțelegem și am decis să ne separăm.”, a spus aceasta. Se pare că cel care i-a furat inima în prezent este Rafael Cemo Çetin, producător de film, fiul producătoruloui turc Sinan Cetin și al actriței Rebekka Haas. A studiat regie de film în cadrul unei universități specializate din New York. Alături de Dilan Çiçek Deniz a participat în cadrul unei petreceri organizat pentru o revistă îndrăgită în Turcia.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz urmează să apară într-un film alături de Cem Yiğit Üzümoğlu. Când va avea loc premiera The season of love

La scurtă vreme, mulți s-au întrebat cine este bărbatul care i-a furat inima. Născut pe 11 august 1992 în Germania, și-a petrecut acolo toată copilăria. Vorbește fluent engleză, germană și turcă și are peste 25 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram. A publicat până acum peste 700 de fotografii și filmulețe. De-a lungul timpului a jucat în două filme regizat de tatăl său și toată pregătirea pe care o are până în prezent este realizată în America.

Cine este Rafael Cemo Çetin, bărbatul cu care Dilan Çiçek Deniz formează un cuplu

Și-a primit educația în SUA. A absolvit liceul în New York și au urmat alți patru ani de studii în vederea specializării în regie de film. În ceea ce o privește pe Dilan Çiçek aceasta a jucat pentru prima oară într-o piesă de teatru. “Amadeus” este povestea care a adus în fața fanilor pe scenă. Aceasta a jucat rolul Constance, unul dintre personajele principale.

Își dorește să își depășească cariera din Turcia și să se îndrepte către producțiile din America. Are peste 5 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe.

Cel mai recent proiect profesional al său este Ask Mevsimi. Joacă rlul principal alături de Cem Yiğit Üzümoğlu și Duygu Sarışın. Producția Flăcările destinului a adus-o aproape de actrițele Demet Evgar și Hazar Ergüçlü în rolurile principale. De asemenea a jucat alături de Cohangir Ceyhan, Berkay Ateș și Berker Guven.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz și-a declarat din nou iubirea. Cine este bărbatul care o face fericită în prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
De unde putem cumpăra cireşe mai ieftine? Aici kilogramul fructelor de mai este chiar şi de trei ori mai mic decât în pieţe
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x