Thor Saevarsson, mesaj romantic pentru Dilan Çiçek Deniz. Ce au sărbătorit îndrăgostiții

Publicat pe 28.05.2022 la 20:00 Actualizat pe 28.05.2022 la 18:07

Thor Saevarsson a lăsat un mesaj romantic în mediul online pentru Dilan Çiçek Deniz. Fanii au reacționat imediat și au rămas impresionați de gestul făcut de vedetă pentru iubita lui. Ce au sărbătorit îndrăgostiții.

Dilan Çiçek Deniz poartă o rochie roșie și are părul prins în coadă de cal

Dilan Çiçek Deniz în serialul turcesc "Flăcările destinului"

Happy Channel

Thor Saevarsson a lăsat un mesaj romantic în mediul online pentru Dilan Çiçek Deniz cu ocazia zilei sale de naștere. Actrița din “Flăcările destinului” a petrecut alături de cei dragi și a reușit să le arate și fanilor câteva momente emoționante.

De asemenea, rochia pe care a purtat-o vedeta cu această ocazie a stârnit curiozitatea. Se știe deja că Dilan Çiçek Deniz iese întotdeauna din zona de conform atunci când vine vorba despre alegerea ținutelor și nici de data aceasta nu a fost mai prejos.

Thor Saevarsson, mesaj romantic pentru Dilan Çiçek Deniz

Dilan Çiçek Deniz și-a petrecut ziua de naștere alături de Thor Saevarsson, viitorul său soț, și alți câțiva prieteni apropiați. Fotografiile au ajuns rapid în mediul online la secțiunea Instastory, iar fanii nu au putut să treacă cu vederea această ocazie de a-i ura vedetei toate cele bune.

Cu toate acestea, audiența a fost rapid mișcată de cuvintele pe care Thor Saevarsson i le-a adresat partenerei sale. “Se spune că sufletele pereche nu se întâlnesc din greșeală. Lumina vieții mele, focul meu, păcatul meu, sufletul meu. Îți urez să ai parte de cea mai frumoasă zi de naștere. Ești totul pentru mine.”, au fost doar câteva dintre cuvintele scrise de Thor Saevarsson pentru Dilan Çiçek Deniz în dreptul mai multor fotografii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O serie de poze cu cei doi au rămas mărturie în online, locul în care cei mai mulți dintre fani le-au văzut bucuria celor doi.

“Ești totul pentru mine”, a răspuns Dilan Çiçek Deniz cuvintelor logodnicului său. “Thor este atât de norocos”, “Cel mai frumos cuplu”, “Mi-ar plăcea să fiu în locul lui”, au scris fanii. Cu 4.8 milioane de fani pe contul personal de Instagram, Dilan Çiçek Deniz se numără printre cele mai iubite vedete din Turcia la momentul actual. Rolul principal pe care l-a avut în “Flăcările destinului” a reușit să o ducă pe Dilan Çiçek Deniz în inimile fanilor de pretutindeni.

Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson se căsătoresc

Dilan Çiçek Deniz a început o relație de iubire cu Thor Saevarsson, iar povestea lor a reușit să ajungă la un nivel mult mai mare, asta după ce bărbatul a cerut-o pe actriță în căsătorie chiar pe podul Bosfor. Imaginea cu inelul de logodnă a ajuns virală în online, iar fanii s-au bucurat să-și vadă vedeta preferată din nou cu zâmbetul pe buze.

Ulterior, mai multe imagini cu îndrăgostiții au făcut înconjurul internetului. Internauții au căzut de acord că Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson s-au căsătorit în secret, asta după ce îndrăgostiții au început să se adreseze unul altuia cu apelativele “soțul meu”, “soția mea”.

Dilan Çiçek Deniz a demonstrat că iubirea pentru logodnicul său este reală. Actrița a postat de-a lungul timpului fotografii cu membri familiei lui Thor Saevarsson, printre care și sora acestuia. Imaginea a fost lăsată în secțiunea Instastory.

“Am fost luată prin surprindere. Nu eram pregătită.”, a declarat Dilan Çiçek Deniz, conform Haberturk.com. Cei doi au mărturisit că își vor expune public data căsătoriei, iar fanii vor afla când se va întâmpla fericitul eveniment.

În articolul

Thor Saevarsson, mesaj romantic pentru Dilan Çiçek Deniz. Ce au sărbătorit îndrăgostiții

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x