Dilan Çiçek Deniz a participat la Festivalul Internațional de film de la Veneția. S-a alăturat evenimentului ca ambasadoarea unui brand recunoscut

Publicat pe 02.09.2024 la 12:25 Actualizat pe 02.09.2024 la 13:55

Dilan Çiçek Deniz s-a alăturat celebrităților care au ajuns la Festivalul Internațional de film de la Veneția. Actrița a fost invitată în urma unei colaborări cu un brand celebru.

actriță zâmbește

Dilan Çiçek Deniz a participat la Festivalul International de film de la Veneția

Profimedia Images

Vedeta din Turcia a participat la ediția cu numărul 81 a Festivalului de film de la Veneția. A fost invitată de către un brand celebru pe care îl reprezintă. Astfel, imaginea țării sale natale a fost dusă mai departe.

Dilan Çiçek Deniz a participat la Festivalul International de film de la Veneția

După ce o vară întreagă și-a petrecut-o alături de partenerul său la plajă și având momente de neuitat, iată că acum lucrurile s-au schimbat pentru vedetă. Protagonista din Flăcările Destinului a îmbrăcat o rochie marca Giorgio Armani și a defilat pe covorul roșu în fața camerelor de fotografiat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceasta se afla de ceva timp la Milano pentru ultimele pregătiri în ceea ce privește rochia aleasă, un model din arhiva Armani ce datează din anii 1980. Pe lângă outfitul îndrăzneț, aceasta a optat pentru bijuterii în valoare de milioane de dolari. A acceptat invitația la Festivalul Internațional de film de la Veneția, acolo unde s-au alăturat celebrități cunoscute în toată lumea, arată patronlardunyasi.com.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz și Rafael Cemo Çetin se bucură de o vacanță constantă. Cei doi se află în Bodrum, Turcia

Pe lângă rochia pe care a probat-o pe covorul roșu, vedeta a îmbrăcat o alta de culoare neagră, extrem de lungă, fără mâneci. Nu este pentru prima oară când vedeta impresionează cu ținutele sale. Are peste 5 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai multe și cele mai recente dintre acestea sunt realizate în vacanță alături de partenerul său.

Formează un cuplu de câteva luni și sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Surprinzător a fost faptul că Dilan Çiçek Deniz a păstrat tatuajul de pe vremea când forma un cuplu cu Thor Saevarsson. S-a văzut extraordinar de bine datorită rochiei pe care a purtat-o în cadrul evenimentului din Veneția.

Dilan Çiçek Deniz și Rafael Cemo Çetin au atras atenția în vacanță

Deși nu au ținut să-și expună relația încă de la început, iată că acum apar tot mai multe poze pe rețelele sociale. Actrița din Flăcările destinului a început să pozeze tot mai multe fotografii în bikini, grație călătoriilor pe care le-a realizat împreună cu partenerul.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz prezintă o zi în Bodrum, Turcia. Noua colaborare a vedetei i-a încântat pe fani

Actrița a jucat în producții precum Tatlı Küçük Yalancılar, Güneşin Kızları, Bodrum Masalı, Çukur, Alev Alev și este pregătită să încânte fanii încă o dată. Cei doi îndrăgostiți s-au lăsat surprinși în vacanță.

Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat mai multe costume de baie pe tot parcursul călătoriei sale și astfel și-a arătat trupul de invidiat. Actrița s-a născut pe 28 februarie 1995 în Sivas și de mică a ținut să-și expună latura artistică. A publicat o carte de poezii și a fost model. Flăcările Destinului este serialul care i-a adus vizibilitate în toată lumea.

A avut premiera în 2020 și a fost difuzat și pe Happy Channel. Cel mai recent proiect profesional al său este Season of love din 2024. Recent, a participat în cadrul Festivalului de film de la Cannes, acolo unde a avut șansa de a se întâlni cu Kevin Costner. A fost judecată pentru ținuta pe care a purtat-o de o altă vedetă din Turcia.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz a participat la Festivalul Internațional de film de la Veneția. S-a alăturat evenimentului ca ambasadoarea unui brand recunoscut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 septembrie 2024. Balanțele se simt iubite. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur în 2019
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți
Catine
Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata
useit.ro
Fenomenul astronomic care va schimba cerul. Ce se va întâmpla pe 17 septembrie
as.ro
„E complex!” Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor începe lucrările
MediCOOL
Nutrienți pentru toamnă. Cum îți pot completa alimentația
Spynews
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare | FOTO
DeParinti
Epilepsia la copii: cauze, tipuri și tratament
MediCOOL
Cauze ale sensibilității dentare. Ce poate provoca acest disconfort la nivelul dinților
HelloTaste
Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni
x