Dilan Çiçek Deniz a pierdut una dintre cele mai bune oportunități profesionale. Motivul ar fi operațiile estetice care i-au modificat aspectul fizic

Publicat pe 11.04.2024 la 12:30 Actualizat pe 11.04.2024 la 12:16

Dilan Çiçek Deniz a pierdut una dintre cele mai bune oportunități profesionale din cauza operațiilor estetice. Se pare că vedeta și-a modificat aspectul fizic atât de mult încât companiile cu care colabora i-au respins imaginea.

Dilan Çiçek Deniz poartă o bluză neagră cu mâneci lungi, are părul prins în coadă de cal și se uită la cel din fața sa

Dilan Çiçek Deniz a pierdut una dintre cele mai bune oportunități profesionale

Happy Channel

Dilan Çiçek Deniz este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Joacă în seriale precum “Flăcările destinului” sau “Legea familiei” și a apărut pentru prima oară într-o piesă de teatru, “Amadeus”. Pe plan personal a rupt logodna, însă ulterior și-a reluat viața amoroasă cu un alt actor cunoscut.

Dilan Çiçek Deniz a pierdut una dintre cele mai bune oportunități profesionale

Aspectul fizic pe care vedeta l-a afișat întotdeauna în mediul online a fost apreciat sau criticat de fani. În fotografiile recente, aceasta a fost admonestată de prietenii virtuali pentru schimbările drastice pe care le-a realizat la nivelul feței. De altfel, cei mai mulți susține că a slăbit exagerat de mult. Din această cauză, a pierdut și una dintre cele mai bune oportunități profesionale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O companie de bijuterii nu a mai dorit să colaboreze cu Dilan Çiçek Deniz, dat fiind faptul că aceasta s-ar fi schimbat atât de mult, renunțând la naturalețe. Are peste 5 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea însă, au pus un semn de întrebare în rândul internauților.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz este criticată de fani din cauza aspectului fizic. “E ca și cum aș fi văzut un schelet”

A câștigat un concurs de frumusețe în 2014 și a declarat că a scris o carte. Este imaginea unui brand renumit de șampoane și cu toate că avea aranjamente profesionale alături de un brand de bijuterii, acestea au fost încheiate datorită aspectului fizic pe care vedeta l-a afișat recent pe covorul roșu în cadrul unui eveniment. Ulterior, vedeta a publicat o imagine fără machiaj pe chip și a declarat că nu își mai dorește să citească astfel de comentarii publice. Cea care i-a înlocuit numele este actrița Hafsanur Sancaktutan.

“Ți-ai pierdut naturalețea”, se arată în mediul online. Deranjată de comentariile din mediul online, vedeta a ținut să ofere o explicație.

Dilan Çiçek Deniz, respinsă în mediul online din cauza operațiilor estetice

Este una dintre cele mai importante vedete din Turcia, însă din cauza aparițiilor recente, a primit nenumărate comentarii negative în mediul online. Petrece vacanță alături de mama sa, iar fotografiile au fost deja distribuite la categoria instastory. Și-a creat o nouă imagine de-a lungul anilor, asta dacă ne luăm după imaginile care apar cu Dilan Çiçek Deniz încă de la apariția acesteia pe covorul roșu.

A format un cuplu cu regizorul islandez Thor Saevarsson. Cei doi au călătorit și în România, iar actrița din Turcia a lăsat validarea pe internet. Cu toate că relația lor părea să aibă un capăt, mai precis căsătoria, în cele din urmă decizia de a se despărți a venit mai repede decât se așteptau fanii. Fotografiile romantice au fost șterse din mediul online, iar vedeta a decis să-și continue viața personală în stilul caracteristic. De asemenea, tatuajul realizat în numele iubirii a fost șters. În imaginile recente se vede cum fulgerul de la nivelul pieptului nu mai există. Nu este pentru prima oară când Dilan Çiçek Deniz este criticată pentru ceea ce publică pe pagina personală de Instagram, acolo unde comunică cu fanii.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz a pierdut una dintre cele mai bune oportunități profesionale. Motivul ar fi operațiile estetice care i-au modificat aspectul fizic

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x