Dilan Çiçek Deniz este criticată de fani din cauza aspectului fizic. “E ca și cum aș fi văzut un schelet”

Publicat pe 25.01.2024 la 23:24 Actualizat pe 25.01.2024 la 10:29

Dilan Çiçek Deniz a ajuns să fie criticată în mediul online pentru aspectul fizic. Internauții susțin că vedeta arată diferit în fiecare fotografie publicată.

Dilan Çiçek Deniz poartă o rochie neagră fără mâneci și zâmbește

Dilan Çiçek Deniz este criticată dur în mediul online după ultimele fotografii publicate

Profimedia Images

Dilan Çiçek Deniz este într-adevăr una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Cu toate acestea, a fost deseori criticată pentru fotografiile publicate în mediul online. Internauții susțin că vedeta își modifică aspectul fizic cu fiecare ocazie.

Dilan Çiçek Deniz este criticată de fani din cauza aspectului fizic

După ce s-a spus că vedeta s-ar fi despărțit de Mert Yazicioglu, acum a venit un alt val de critici în mediul online. Internauții sunt de părere că astfel său fizic este de fiecare dată altul, atunci când publică imagini și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“De ce oamenii își fac asta cu mâna lor?”, “Arată ca un schelet”, “Obișnuiai să fii mai frumoasă, ai distrus frumusețea cu fața ta”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților. Printre cei care au ținut să-i aprecieze imaginile s-au numărat și foștii colegi de platou Burak Deniz și Hazar Ergüçlü.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz este criticată dur în mediul online după ce a publicat fotografii recente. Fanii cred că vedeta a intrat pe mâna medicilor esteticieni

“Pentru că sunt din Sivas, nu am putut să fac vreo poză fără să am mâncarea în piscină”, a scris vedeta în dreptul descrierii. Are peste 5 milioane de fani și peste 500 de fotografii și filmulețe publicate până în prezent. Actrița din “Flăcările destinului” și “Legea familiei” a avut o scurtă perioadă de iubire cu Mert Yazicioglu. Cei doi nu s-au sfiit să apară împreună în cadrul mai multor evenimente mondene. Cu toate acestea, diferențele de opinii i-au făcut să își întreruptă relația.

Dilan Çiçek Deniz urma să se căsătorească cu Thor Saevarsson însă s-au despărțit la scurtă vreme de la marele anunț. A intrat rapid într-o relație cu Mert Yazıcıoğlu și s-au ghidat după cuvintele “cel mai ușor mod de a uita o iubire este de a găsi alta.” Se spune că a fost vedeta din “Legea familiei” cea care s-a arătat geloasă și a simțit nevoia să finalizeze relația. Cei doi sunt în continuare prieteni virtuali.

Dilan Çiçek Deniz continuă să fie în centrul atenției cu planurile profesionale

Vedeta din Turcia își continuă proiectele profesionale și este în atenția jurnaliștilor cu viața personală. A fost totuși criticată de internauți pentru aspectul fizic. A apărut recent într-un costum de baie negru din două piese, fără filtre.

Citește și: Dilan Cicek Deniz, apariție spectaculoasă în online. Rochia cu decolteu și crăpătură pe picior pe care a purtat-o actrița din “Flăcările destinului” a furat toate privirile

“Nu am recunoscut-o când am văzut-o”, “Vechea versiune era mai bună”, “Cum poate o persoană să-și facă rău singură”, au spus internauții. A câștigat popularitate în 2015, însă proiectul “Legea familiei” a făcut cunoscută la nivel internațional. A câștigat un concurs de frumusețe în 2014 și premiul “Shining star” alături de Aras Bulut Iynemli în 2016 în cadrul Golden Butterfly Awards.

Născută pe 28 februarie 195 în Sivas, a studiat în cadrul American Academy of Dramatic Arts. Printre proiectele sale profesionale se numără piele de teatru și rolurile din seriale. A scos pe piață și o carte de poezii pe vremea când era doar un copil. A declarat recent că este pregătită să mai publice, dar îi va anunța pe toți când se va întâmpla acest lucru. A format un cuplu cu Mert Yazicioglu, asta după ce actorul a avut o relație Afra Saracoglu din Golden Boy, Dragoste rebelă.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz este criticată de fani din cauza aspectului fizic. “E ca și cum aș fi văzut un schelet”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x