Dilan Çiçek Deniz din “Flăcările destinului”, fotografie emoționantă alături de un grup de copii. Imaginea care i-a surprins pe internauți

Publicat pe 09.10.2022 la 20:00 Actualizat pe 09.10.2022 la 12:47

Dilan Çiçek Deniz din “Flăcările destinului” a postat o fotografie emoționantă alături de un grup de copii. Care a fost motivul și cum a reușit să-i impresioneze pe internauți.

Dilan Çiçek Deniz poartă o bluză închisă la culoare, zâmbește și are coadă de cal

Dilan Çiçek Deniz din “Flăcările destinului”

Happy Channel

Dilan Çiçek Deniz din “Flăcările destinului” a reușit să-și surprindă fanii încă o dată cu cea mai nouă postare din mediul online. Celebra vedetă s-a lăsat fotografiată alături de copii și le-a citit acestora o carte apreciată pretutindeni. Dacă până acum a demonstrat că este o actriță în adevăratul sens al cuvântului, acum a venit momentul să-și arate și empatia față de aproape său.

De asemenea, aceasta a făcut mărturisiri și despre cel mai recent proiect profesional al său. Cunoscută pentru rolul din “Flăcările destinului”, a reușit să se facă remarcată cu ajutorul mai multor personaje.

Dilan Çiçek Deniz din “Flăcările destinului”, fotografie emoționantă alături de un grup de copii

Dilan Çiçek Deniz s-a lăsat fotografiată alături de copiii din cadrul fundației nonprofit Parıltı Derneği. Actrița din “Flăcările destinului” le-a citit micuților o carte foarte apreciată în Turcia, iar aceștia i-au ascultat cuvintele până la sfârșit.

“Am citit povestea lui Elmer”, a scris Dilan Çiçek Deniz în dreptul fotografiilor postate pe contul personal de Instagram. Sute de comentarii și peste 100 de mii de aprecieri i-au lăsat internauții.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ești preferata mea”, “Te iubesc pentru totdeauna”, “Această latură ți se potrivește de minune”, “Parcă ai fi unul din ei”, i-au răspuns fanii din mediul online. Nu este încadrată pe lista celor mai îndrăgiți actori din Turcia fără un motiv aparte, asta pentru că Dilan Çiçek Deniz are peste 4 milioane de fani pe contul personal de Instagram. O actriță versatilă, a apărut vopsită și cu o coafură total schimbată. Cei mai mulți dintre cei care o îndrăgesc i-au apreciat îndrăzneala.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz din „Flăcările destinului” a suferit un accident pe platourile de filmare. Ce s-a întâmplat

Pentru a demonstra că nu se limitează doar la roluri care nu o scot din zona de confort, iată că Dilan Çiçek Deniz a reușit de-a lungul timpului să-și schimbe complet înfățișarea. La momentul actual vedeta își continuă planurile profesionale, dar nu uită nici de cel mai important eveniment din viața sa, căsătoria cu Thor Saevarsson.

Dilan Çiçek Deniz a oferit noi detalii despre proiectele profesionale

După succesul pe care l-a înregistrat alături de serialul “Flăcările destinului”, Dilan Çiçek Deniz impresionează din nou cu un rol în Kusursuz Kiracı. Alături de Serkay Tütüncü intră în viața unor studenți interesați de practica jurnalistică. Aceasta este “Mona” după mai bine de un an de absență, timp în care a stat departe de platourile de filmare. De asemenea, Dilan Çiçek Deniz mai poate fi urmărită și în filmul “Gidenler”, rol pentru care a trebuit să-și vopsească podoaba capilară.

Cu toate acestea, vedeta a revenit în scurt timp la culoarea naturală, iar cele mai noi apariții din mediul o arată pe vedetă în cea mai simplă ipostază de până acum. Cu ocazia sărbătorii din Turcia, National Sovereignty and Children’s Day, Dilan Çiçek Deniz le-a citit copiilor aflați într-un centru de ajutorare.

Citește și: Care sunt actorii cu care Dilan Çiçek Deniz a avut o legătură amoroasă. Istoricul relațiilor artistei

“M-am simțit extrem de emoționată.”, a mărturisit vedeta, conform Seriesturkish.com. Cât despre filmările în cadrul celui mai nou serial, Dilan Çiçek Deniz nu a dorit să ofere cele mai noi informații. A subliniat totuși că a fost o experiență obositoare, dar și frumoasă.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz din “Flăcările destinului”, fotografie emoționantă alături de un grup de copii. Imaginea care i-a surprins pe internauți

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x