Dilan Çiçek Deniz recunoaște că formează un cuplu cu Rafael Cemo Cetin. “Totul este bine”

Publicat pe 06.06.2024 la 11:25 Actualizat pe 06.06.2024 la 12:19

În cel mai recent interviu, vedeta din Flăcările destinului a vorbit despre relația de iubire cu Rafael Cemo Çetin. Cei doi formează un cuplu de ceva timp.

actriță pe covorul roșu

Dilan Çiçek Deniz recunoaște că formează un cuplu cu Rafael Cemo Cetin

Profimedia Images

Dacă până acum doar s-a zvonit că actrița din Flăcările destinului ar forma un cuplu cu fiul lui Sinan Çetin, aceasta a confirmat recent cele apărute în presa din Turcia. Se pare că Dilan Çiçek Deniz și Rafael Cemo Çetin sunt împreună de ceva vreme.

Dilan Çiçek Deniz formează un cuplu cu Rafael Cemo Çetin

După despărțirea de Thor Saevarsson, vedeta din Turcia s-a iubit pentru o vreme cu actorul și colegul de breaslă Mert Yazıcıoğlu. Ulterior, cei doi s-au despărțit, însă au rămas prieteni. În cele din urmă, ideea că Dilan Çiçek Deniz este împreună cu Rafael Cemo Çetin s-a arătat a fi adevărată. Atunci când a fost întrebată de către reporteri cum funcționează cea mai nouă relație a sa, aceasta a răspuns la scută vreme.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Totul merge bine. Totul merge foarte bine.”, a măturisit actrița din Legea familiei. Este una dintre cele mai îndrăgite vedete din țara natală la momentul actual. Are peste 5 milioane de prieteni virutali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe. În cele mai recente dintre acestea apare pe pagina unei reviste importante din lume. Surprinsă de fotografi, a îmbrăcat un body de culoare neagră și o pereche de pantofi cu toc. Ca de fiecare dată a fost complimentată de către internauți, astfel că multe comentarii au început să curgă.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz apare pe coperta unei reviste celebre din Turcia. Actrița urmează să plece la Hollywood la invitatia lui Kevin Costner

“Ești foarte frumoasă”, “Iubirea mea”, “Arăți extraordinar”, “Tocuri”, “Super frumoasă”, au fost doar câteva dintre cuvintele fanilor. Născută pe 28 fenruarie 1995 în Sivas, aceasta a jucat rolul principal Legea familiei între 2017 și 2021, Flăcările destinului între 2020 și 2021. Ultimul său proiect profesional este Sezonul dragostei, acolo unde interpretează personajul principal cu Cem Yiğit Üzümoğlu.

Detalii surprinzătoare despre Dilan Çiçek Deniz, vedeta din Flăcările destinului

Chiar dacă mulți nu știau până acum, actrița are 1.77 cm înălțime și de-a lungul timpului a avut parteneri potriviți pe măsura sa. A participat recent la Cannes și a vorbit despre invitația pe care a primit din partea lui Kevin Costner la Hollywood pentru a vedea premiera filmului său.

De asemenea, la scurt timp după ce a fost judecată de o altă colegă din industrie, s-a arătat extrem de dezamăgită de această mișcare. Alegerea ținutei sale a fost o rochie transparentă care i-a lăsat la vedere trupul de invidiat. Aceasta a ținut imediat să-și exprime părerea în acest sens.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz răspunde criticilor venite din partea actriței Esra Dermancıoğlu. “Este păcat”

“De fapt, nici nu mai trebuie să vorbim despre asta. Este groaznic pentru vremurile în care trăim. Aceste lucruri sunt ridicole și triste. Fiecare este liber să poarte ce dorește. Oamenii sunt liberi să critice, dar să ataci alegerile cuiva și să reduci totul la goliciune este complet diferit. Sper ca într-o zi toată lumea va înțelege diferența.”, a declarat actrița.

Esra Dermancioglu a fost actrița care a declarat că ar fi fost mult mai bine să se prezinte ea însăși pe covorul roșu la Cannes în locul celorlalte vedete care au ajuns în luminile reflectoarelor.

“Aș fi preferat să meargă oamenii care ar fi putut să spună două vorbe în loc să meargă dezbrăcați. Mi-a fost rușine. Ar fi trebui să merg eu în locul lor.”, au fost cuvintele sale.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz recunoaște că formează un cuplu cu Rafael Cemo Cetin. “Totul este bine”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 iunie 2024. Berbecii au nevoie de planuri în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mihaela merge la mare în fiecare an, dar n-a mai dat bani pe hotel de decenii. Cum reuşeşte: "Ne simţim ca acasă"
a1.ro
Ce nume poartă Ilona Brezoianu după cununie: „Vă dați seama că trebuie să-i spunem doamnă?” Cum a apărut la Neatza
HelloTaste.ro
Gem de căpșuni cu zahăr gelifiant. Rețetă rapidă și sigură
Catine
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
useit.ro
Elon Musk a devenit din nou tată la începutul anului. De ce s-a aflat abia acum despre cel de-al 12-lea copil al miliardarului
as.ro
Decizia radicală luată de fiica lui Irinel Columbeanu, după ce tatăl ei a ajuns falit într-un azil de bătrâni
MediCOOL
Efectele înotului asupra organismului. Ce beneficii aduce sănătății
Spynews
Gestul halucinant al unui bărbat din Medgidia, după ce a aflat că soția l-a înșelat a doua oară. Și-a ieșit din minți și nu a mai ținut cont de nimic / FOTO
DeParinti
Torticolis: tipuri, cauze, simptome și tratament
MediCOOL
Semne ale deficienței de fosfor. Ce indică lipsa acestui mineral
HelloTaste
Cum se sterilizează borcanele și sticlele pentru conserve
x