Dilan Çiçek Deniz răspunde criticilor venite din partea actriței Esra Dermancıoğlu. “Este păcat”

Publicat pe 29.05.2024 la 13:10 Actualizat pe 29.05.2024 la 14:22

Multe dintre actrițele Turciei s-au aflat pe covorul roșu la Cannes. Cu toate că au avut parte de toată atenția, au fost judecate cu ochi critici chiar de către Esra Dermancıoğlu. Ce a răspuns Dilan Çiçek Deniz acuzațiilor.

actriță pe platourile de filmare

Dilan Çiçek Deniz răspunde criticilor venite din partea actriței Esra Dermancıoğlu

Instagram

Festivalul de Film de la Cannes a avut loc anul acesta între 14 și 25 mai 2024. Multe dintre producții s-au luptat pentru a câștiga premiul important. Actrițele Turciei, cele mai apreciate nume s-au aflat pe covorul roșu, acolo unde au purtat ținute deosebite. Nu toată lumea le-a apreciat efortul, iar Esra Dermancıoğlu s-a aflat printre vedetele care au avut un cuvânt de spus în acest sens.

Dilan Çiçek Deniz răspunde criticilor din partea actriței Esra Dermancıoğlu

Ceea ce Esra Dermancıoğlu a avut de spus despre ținutele purtate de actrițe la Cannes nu a fost tocmai ușor de gestionat. Protagonista din Flăcările Destinului a ținut să-și lase la rândul său părerea în acest sens.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am început să văd imagini de la Cannes. Actrițele care reprezintă Turcia s-au dus acolo pe jumătate dezbrăcate. Nuditatea este foarte interesantă, încercăm să demonstrăm ceva. Încercăm să demonstrăm că nu călătorim pe cămile în Turcia. Le doresc tuturor actorilor cu producții nebune să se ducă. Mi-ar plăcea să fie acolo oamenni care să comunice în loc să apară pe jumătate dezbrăcați cu mersul lor fancy.”, a transmis vedeta din Jocurile iubirii.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz a primit o invitație la Hollywood din partea lui Kevin Costner. Cei doi s-au fotografiat împreună

Nu au fost totuși singurele declarații ale actriței Esra Dermancıoğlu în vârstă de 55 de ani. Aceasta și-a exprimat dorința ca actrițele să ofere interviuri, să vorbească limba engleză și să-și exprime părerea cu privire la prezența lor pe covorul roșu. De altfel, și-a exprimat dorința de a participa ea însăși la Cannes.

“În loc să umble dezbrăcați, oamenii ar trebui să spună câteva cuvinte atunci când microfonul ar ajunge în dreptul lor. Am fost puțin jenată. Mi-ar fi plăcut să ascult un interviu lung al unui actor turc care a mers acolo. Mi-ar fi plăcut să vorbească limba. De fapt, ar fi trebuit să fiu și eu la Cannes, măcar aș fi schimbat câteva vorbe pentru că le știu limba și felul de a gândi. Operațiile estetice au fost soluția la toate probleme în Turcia?”, au fost cuvintele sale.

Ce a transmis Birce Akalay în cazul comentariilor actriței Esra Dermancıoğlu

Dilan Çiçek Deniz s-a aflat printre vedetele care recent au pășit pe covorul roșu la Cannes, astfel că a avut un cuvânt de spus față de ce a declarat actrița mai sus. Aceasta se numără printre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia. S-a aflat în cadrul prestigiosului eveniment alături de Kevin Costner.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz a revenit la tenul natural după ce a fost judecată de fani în mediul online. Cum a procedat vedeta

“Găsesc că e păcat. Este păcat în timpurile astea. Sunt liberă să mă îmbrac cum doresc, oamenii sunt liberi să critice. Să critici hainele este un lucru, dar să nu-mi respecți alegerile și să reduci totul la nuditate este ceva complet diferit.”, au fost cuvintele protagonistei din Legea familiei, spune ntv.com.tr.De cealaltă parte, prima reacție în cazul declarațiilor către vedetele care au pășit pe covorul roșu a venit din partea faimoasei Birce Akalay.

“Nu aș vrea să comentez deloc. În primul rând găsesc că este foarte rușinos. Nu vreau să vorbesc prea mult și să creez polemici. Nu îmi place acest gen de polemici. Găsesc că e rușinos, atât.”, a spus vedeta.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz răspunde criticilor venite din partea actriței Esra Dermancıoğlu. “Este păcat”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 iulie 2024. Berbecii au lucruri de îmbunătățit. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Patricia a ajuns cu bine în Turcia, unde medicii speră să facă un miracol. "Sper să mă întorc cu copilul de mână!"
a1.ro
Cum arăta Maria Tebieș de la Insula Iubirii când nu avea operații estetice. Imagini rare de dinainte să obțină formele voluptoase
HelloTaste.ro
Clafoutis cu multe legume și parmezan, pentru un prânz delicios
Catine
Souvlaki de pui. Rețetă simplă și delicioasă din bucătăria grecească
useit.ro
Elon Musk susține că ar fi fost „păcălit” să ajute la „moartea” copilului său transgender: „Mi-am pierdut fiul”
as.ro
Imagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena
MediCOOL
Efectele adverse ale folosirii aparatului de aer condiționat. La ce este important să fii atent
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
DeParinti
Ce impact are educația permisivă asupra dezvoltării copilului
MediCOOL
Ce este nictofobia. De ce apare teama de întuneric și cum o poți trata
HelloTaste
Castraveți murați la soare. Rețeta vedetă a verii
x