Dilan Çiçek Deniz revine în atenția fanilor cu un nou proiect profesional. Despre ce e vorba și când o vom vedea pe vedetă

Publicat pe 05.03.2024 la 11:30 Actualizat pe 05.03.2024 la 10:39

Primele imagini din filmul Așk Mevsimi cu Dilan Çiçek Deniz în rol principal au apărut în mediul online. Fanii o vor vedea pe vedetă în 2024.

Dilan Çiçek Deniz poartă părul lung, desprins

Dilan Çiçek Deniz revine în atenția fanilor cu un nou proiect profesional

Instagram

Faimoasa actriță din Flăcările destinului revine în atenția publicului cu filmul Așk Mevsimi – Love Season. Joacă alături de Cem Yiğit Üzümoğlu, un proiect realizat de Murat Şeker. Data de lansare este 9 februarie 2024.

Dilan Çiçek Deniz revine în atenția fanilor cu un nou proiect profesional

Scenariul scris de Ali Tanrıverdi și Murat Şeker se arată a fi unul promițător. Filmul spune o poveste de dragoste ce se întinde pe mai mulți ani și care are o încărcătură emoțională puternică. Dilan Çiçek Deniz joacă rolul lui Șirin aici, iar Cem Yiğit Üzümoğlu joacă rolul lui Ali Yaman. Cei doi sunt însoțiți de nume precum Fırat Tanış , Duygu Sarışın , Hakan Bilgin , Ertuğrul Postoğlu , Lila Gürmen , Mert Asutay , Çiçek Dilligil , Murat Karasu și Perihan Savaş.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Povestea de dragoste dintre Șirin și Ali Yaman ce se întinde din Bozcaada până în Istanbul va ajunge pe marile ecrane din 9 februarie 2024. De-a lungul timpului, de pe platourile de filmare, faimoasa actriță a împărtășit cu fanii din mediul online mai multe imagini.

Citește și: Transfomarea faimoasei Dilan Çiçek Deniz de-a lungul timpului. Cum arăta la începutul carierei

Printre acestea s-a numărat și cea în care stă alături de dublura ei. Recent, actrița din Flăcările destinului a fost judecată pentru aspectul său fizic și s-a spus că a apelat de-a lungul timpului la tot mai multe operații estetice. Unul dintre cele mai romantice proiecte din Turcia este așteptat cu nerăbdare de toți cei care o îndrăgesc pe Dilan Çiçek Deniz. Filmul arată pasiunea pe care doi tineri o arată încă de la început și iubirea care continuă să progreseze pe măsură ce trece timpul. Oamenii sunt puși astfel în fața unor decizii fără precedent, iar dragostea și fericirea vin într-o atmosferă de mult uitată. Dacă mulți o cunosc pe faimoasa protagonistă, puțini știu detalii despre Cem Yiğit Üzümoğlu, cel care îi stă alături pe platourile de filmare.

Cine este Cem Yiğit Üzümoğlu, actorul care joacă alături de Dilan Çiçek Deniz

Născut pe 1 martie 1994 în Istanbul este unul dintre cei mai cunoscuți actori din Turcia. A primit premiul pentru Cel mai de succes actor al generației sale în cadrul Yapı Kredi Afife Theater Awards.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz s-a bucurat de o vacanță la Londra. Cum arată ținutele pe care le-a purtat vedeta

În 2019 a jucat un rol important în piesa Son, regizată de İbrahim Çiçek. În 2020 s-a implicat într-un proiect documentar legat de cucerirea Istanbulului. Este un actor versatil și un fotograf îndrăgit. Și-a lăsat fără doar și poate amprenta în industria artistică. Născut pe 1 martie 1994 în Istanbul, acesta și-a format talentul în cadrul Hacettepe University Ankara State Conservatory. De asemenea, a reușit să atragă atenția și în afara Turciei, ceea ce i-a adus un succes enorm.

A studiat teatru și dans modern în India și Polonia. Aventura sa către perspective mai înalte i-au adus nenumărate proiecte de succes. Debutul său într-un film a venit în 2017 cu seria 'Adı Efsane', acolo unde joacă rolul Hakan Șahin. A fost primit cu brațele deschise de către fani. A apărut într-un proiect original difuzat pe una dintre platformele de streaming: 'Hakan: Muhafız' (The Protector) în 2018, acolo unde a jucat rolul Emir.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz revine în atenția fanilor cu un nou proiect profesional. Despre ce e vorba și când o vom vedea pe vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x