Dilan Çiçek Deniz și Rafael Cetin apar pentru prima oară împreună ca și cuplu. Cei doi se află în vacanță

Publicat pe 11.06.2024 la 14:42 Actualizat pe 11.06.2024 la 15:17

După ce o vreme s-a zvonit că formează un cuplu, Dilan Çiçek Deniz și Rafael Cetin au apărut pentru prima oară într-o vacanță romantică. Fotografiile au fost publicate de actrița din Legea familiei.

actriță pe platourile de filmare

Dilan Çiçek Deniz și Rafael Cetin apar pentru prima oară împreună ca și cuplu

Instagram

Actrița care a jucat în cele mai impresionante proiecte profesionale de-a lungul timpului a apărut încă o dată la brațul unui nou iubit. Aceasta a putut fi urmărită în seriale precum Sweet Little Liars, Daughters of the Sun , Bodrum Masalı, Çukur, Alev Alev, Perfect Tenant. A devenit de asemenea un subiect de interes crescut pe rețelele sociale, acolo unde recent a apărut alături de Rafael Cemo Çetin, fiul lui Sinan Cetin.

Dilan Çiçek Deniz și Rafael Cemo Çetin apar pentru prima oară împreună ca și cuplu

Îndrăgostiții au fost văzuți recent în Bodrum, Turcia. Dacă până acum au trăit departe de aparițiile media, iată că acum nu se mai feresc. Dilan Çiçek Deniz are peste 5 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din vacanță, acolo unde petrece clipe de neuitat alături de cei dragi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost surprinsă recent alături de noul său partener, asta după ce o lungă perioadă de timp a evitat să arate că iubește încă o dată. Viața sa amoroasă a devenit un subiect intens discutat în mediul online, asta după ce relația cu Thor Saevarsson a luat sfârșit. S-a iubit și cu Mert Yazıcıoğlu, însă ceea ce au trăit s-a finalizat mai repede decât și-ar fi imaginat. După ce s-a spus că se iubește cu fiul lui Sinan Çetin și al Rebekăi Haas, vedeta a confirmat zvonurile, arată onedio.com.

Citește și: Mert Yazıcıoğlu a avut parte de o întâlnire jenantă cu fostele sale iubite, Afra Saraçoğlu și Dilan Çiçek Deniz. Cei trei s-au reunit în cadrul Ayakli Gazete Awards

“Totul este bine, mulțumesc.”, a spus vedeta. A fost surprinsă de jurnaliști în timp ce petreacă momente romantice alături de partenerul său. De două luni se spune că împreună ar avea sentimente unul față de celălalt. Până acum niciunul nu a ieșit să declare adevărul. Nu a părut deranjată de căldura din trafic. Vedeta a fost surprinsă îmbrăcată cu pantaloni simpli și un maiou albastru.

Dilan Çiçek Deniz a participat pe covorul roșu la Cannes

Se știe deja faptul că este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A jucat în cele mai îndrăgite producții de-a lungul timpului, printre care și Legea familiei sau Flăcările destinului. Recent a participat la Cannes, pe covorul roșu. A fost judecată de o altă actriță, însă Dilan Çiçek Deniz a punctat că se simte dezamăgită de ceea ce a auzit.

S-a aflat la Cannes în urma invitației echipei lui Kevin Costner pentru a participa la premiera filmului acetuia. Ulterior, a fost invitată chiar de către marele actor la Hollywood. Pe lângă faptul că este una dintre cele mai frumoase dintre actrițele din țara natală, aceasta cunoaște foarte bine limba engleză, astfel că a putut vorbi cu Kevin Costner chiar în limba sa natală.

La scurt timp după apariția pe covorul roșu, a apărut pe coperta unei reviste importante din Turcia, așa cum de multe ori a mai făcut-o până acum. Încă o dată lăudată de internauți, aceasta continuă să se afle pe cele mai bune locuri din topurile preferințelor. Flăcările destinului a avut premiera între 2020 și 2021.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz și Rafael Cetin apar pentru prima oară împreună ca și cuplu. Cei doi se află în vacanță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 iunie 2024. Berbecii au nevoie de planuri în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mihaela merge la mare în fiecare an, dar n-a mai dat bani pe hotel de decenii. Cum reuşeşte: "Ne simţim ca acasă"
a1.ro
Ce nume poartă Ilona Brezoianu după cununie: „Vă dați seama că trebuie să-i spunem doamnă?” Cum a apărut la Neatza
HelloTaste.ro
Gem de căpșuni cu zahăr gelifiant. Rețetă rapidă și sigură
Catine
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
useit.ro
Elon Musk a devenit din nou tată la începutul anului. De ce s-a aflat abia acum despre cel de-al 12-lea copil al miliardarului
as.ro
Decizia radicală luată de fiica lui Irinel Columbeanu, după ce tatăl ei a ajuns falit într-un azil de bătrâni
MediCOOL
Efectele înotului asupra organismului. Ce beneficii aduce sănătății
Spynews
Gestul halucinant al unui bărbat din Medgidia, după ce a aflat că soția l-a înșelat a doua oară. Și-a ieșit din minți și nu a mai ținut cont de nimic / FOTO
DeParinti
Torticolis: tipuri, cauze, simptome și tratament
MediCOOL
Semne ale deficienței de fosfor. Ce indică lipsa acestui mineral
HelloTaste
Cum se sterilizează borcanele și sticlele pentru conserve
x