Mert Yazıcıoğlu a avut parte de o întâlnire jenantă cu fostele sale iubite, Afra Saraçoğlu și Dilan Çiçek Deniz. Cei trei s-au reunit în cadrul Ayakli Gazete Awards

Publicat pe 28.02.2024 la 11:47 Actualizat pe 28.02.2024 la 12:15

Întâmplările din serialele turcești au de cele mai multe ori corespondent și în viața reală. Este cazul actorilor Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu și Dilan Çiçek Deniz. Cei trei au avut legături speciale în trecut.

actor poartă o bluză neagră, cele două actrițe privesc spre camera de fotografiat

Mert Yazıcıoğlu a avut parte de o întâlnire jenantă cu fostele sale iubite, Afra Saraçoğlu și Dilan Çiçek Deniz

Instagram/ Profimedia Images

Faimoșii actori Dilan Çiçek Deniz, Mert Yazıcıoğlu și Afra Saraçoğlu au fost devastați atunci când au fost nevoiți să participe în cadrul aceluiași eveniment. Au urcat pe rând pe scenă și au transmise cuvinte de mulțumire pentru cei care i-au ajutat să obțină premiile mult dorite.

Mert Yazıcıoğlu a avut parte de o întâlnire jenantă cu fostele sale iubite, Afra Saraçoğlu și Dilan Çiçek Deniz

Înainte de a face parte din proiectul de succes Golden Boy – Dragoste rebelă și puțin la începutul acestuia, protagonista seriei a format un cuplu timp de patru ani cu actorul Mert Yazıcıoğlu. Cei doi s-au despărțit la scurtă vreme după începrea filmărilor și s-a spus că mărul discordiei ar fi fost chiar colegul acesteia de platou, Mert Ramazan Demir. Foștii parteneri nu au oferit nicio declarație pe acest subiect și totul a mers înainte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, Mert Yazıcıoğlu a format un cuplu cu Dilan Çiçek Deniz din Legea familiei și Flăcările destinului, însă relația lor a avut o durată de doar câteva luni. În prezent au fost nevoiți să participe la un eveniment important, acolo unde au urcat pe rând pe scenă pentru a le fi înmânate premii pentru activitatea sa pe micile ecrane.

Citește și: Afra Saraçoğlu din Golden Boy – Dragoste rebelă a fost jefuită. Hoții au intrat în casa sa din Turcia atunci când vedeta se afla la filmări

Evenimentul a adus recunoaștere în cadrul a 40 de categorii diferite. În ceea ce îl privește pe Mert Yazıcıoğlu, acesta a câștigat premiu “Distinctive Performance of the Year”, pe când Afra Saraçoğlu a câștigat distincția pentru “Cea mai bună actriță”, arată milliyet.com.tr. În ceea ce o privește pe Dilan Çiçek Deniz, aceasta și-a ridicat premiul pentru „Cea mai bună actriță de teatru” și a transmis câteva cuvinte în fața tuturor colegilor săi.

“Sunt foarte entuziasmată. Sunt foarte fericită să fiu aici. Teatrul continuă, piesa continuă. Este o experiență minunată pentru mine.”, a spus aceasta. Îmbrăcată într-o rochie lungă de piele fără mâneci, a reușit să fure toate privirile.

Cei trei actori au evitat să se privească în ochi în cadrul evenimentului la care au participat

Au urcat pe scenă și au pășit încrezători pe covorul roșu, însă cei trei au evitat să se privească în ochi pe tot parcursul serii. Evenimentul a avut loc în cadrul unui hotel din Șișli, Turcia. Nu este pentru prima oară când actorii reușesc să fie în atenția publicului cu viețile sale personale.

Citește și: Criticile pentru serialul Golden Boy – Dragoste rebelă sunt dure, dar și suportul fanilor este pe măsură. Cum se arată situația în mediul online

O nouă serie de întrebări s-a ridicat în mediul online, de data aceasta privind suma pe care vedeta din Golden Boy – Dragoste rebelă a fost nevoită să o scoată din buzunar pentru a plăti vestimentația de studentă pe care a ales-o.

Este vorba despre 85 de mii de lire turcești, iar pantofii au avut un preț de 35 de mii de lire turcești, după cum arată onedio.com. Nu este pentru prima oară când vedeta apelează la o astfel de ținută și reușește să fure privirile tuturor. Născută pe 2 decembrie 1997, a reușit să devină cunoscută odată cu rolul din Golden Boy – Dragoste rebelă, unul dintre cele mai urmărite seriale din Turcia la momentul actual. Cu toate că nu se află la primul său proiect, a reușit să dea dovadă de un talent incredibil.

În articolul

Mert Yazıcıoğlu a avut parte de o întâlnire jenantă cu fostele sale iubite, Afra Saraçoğlu și Dilan Çiçek Deniz. Cei trei s-au reunit în cadrul Ayakli Gazete Awards

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x