Dilan Çiçek Deniz urmează să apară într-un film alături de Cem Yiğit Üzümoğlu. Când va avea loc premiera The season of love

Publicat pe 22.03.2024 la 17:30 Actualizat pe 22.03.2024 la 10:45

Dilan Çiçek Deniz revine în atenția fanilor cu o nouă producție turcească. De data aceasta este vorba despre un film în care joacă alături de Cem Yiğit Üzümoğlu.

actrița poartă o rochie fără mâneci și are părul prins

Dilan Çiçek Deniz urmează să apară într-un film alături de Cem Yigit Uzumoglu

Profimedia Images

Premiera filmului The season of love cu Dilan Çiçek Deniz a avut loc pe 2 februarie 2024. Actorii principali au discutat despre producția celebră în cele mai noi interviuri. Din distribuție mai fac parte și Fırat Tanış, Duygu Sarışın, Hakan Bilgin, Ertuğrul Postoğlu, Lila Gürmen, Mert Asutay, Çiçek Dilligil, Murat Karasu sau Perihan Savaş.

Dilan Çiçek Deniz urmează să apară într-un film alături de Cem Yiğit Üzümoğlu

În cadrul unei conferințe de presă, actrița celebră din seriale precum Flăcările destinului sau Legea familiei și-a exprimat părerea cu privire la noul proiect profesional.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Sunt foarte entuziasmată, o să aibă premiera pe 2 februarie. Am filmat o producție despre dragoste, foarte frumoasă și naivă.”, a mărturisit vedeta. Joacă rolul Șirin și va putea fi urmărită în curând de fanii săi. Personajul pe care îl interpretează este descris chiar de vedetă ca fiind unul “idealist”, arată sabah.com. Dacă pe plan profesional reușește să iasă în evidență de fiecare dată, pe plan personal susține că în prezent este singură și nu formează un cuplu.

Citește și: Se spune că Dilan Çiçek Deniz și Oğuzhan Koç ar forma un cuplu. Ce spune vedeta din Flăcările destinului despre știrea apărută în presă

Dintre actorii principali care mai fac parte din distribuție se numără și Yağız Can Konyalı. Dacă de cele mai multe ori este discret în ceea ce privește viața personală, de data aceasta a ținut să ofere mai multe detalii în fața presei. A jucat în producții precum Hudutsuz Sevda în 2023 și în piesa de teatru Whale.

“Serialul merge foarte bine, exact așa cum ne-am fi așteptat. Echipa este foarte bună. Piesa de teatru a reușit iar să facă un salt major.”, a spus actorul. În ceea ce privește viața sa personală, a recunoscut faptul că nu se află într-o relație la momentul actual.

“Nu am viață privată pentru că mă aflu pe platourile de filmare în fiecare zi.”, a transmis actorul turc, arată gece.com.tr.

Dilan Çiçek Deniz a câștigat un premiu cu rolul Constanze în piesa de teatru Amadeus

Recent, vedeta din Flăcările destinului și Legea familiei a primit un premiu important pentru activitatea sa în cadrul piesei de teatru Amadeus. Este vorba despre “Cea mai admirată actriță de teatru” ( Most admired female theater actor”).

Citește și: Dilan Çiçek Deniz este criticată de fani din cauza aspectului fizic. “E ca și cum aș fi văzut un schelet”

A avut loc cea de-a 22-a ediție a Altınyıldız Classics Stars of the Year Award Ceremony în cadrul Yıldız Technical University din Davutpaşa. Împarte rolul principal cu Okan Bayülgen și Selçuk Method.

“Este foarte valoros să primesc acest premiu pentru cea mai admirată actriță de către studenți. Vă mulțumesc pentru sprijin.”, a transmis vedeta odată ce și-a ținut premiul în brațe. Are peste 5 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe până în prezent. S-a zvonit că ar apela la tot mai multe operații estetice, însă a negat acest lucru. A format un cuplu cu Thor Saevarsson, însă relația lor nu a trecut testul timpului. În prezent este singură și se bucură de succes pe plan profesional. A recunoscut de asemenea că nu are foarte mulți prieteni apropiați. Este una dintre cele mai admirate vedete din Turcia la momentul actual.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz urmează să apară într-un film alături de Cem Yiğit Üzümoğlu. Când va avea loc premiera The season of love

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x