Dilan Çiçek Deniz și-a sărbătorit partenerul. Rafael Cemo Cetin a publicat prima fotografie oficială de cuplu

Publicat pe 12.08.2024 la 12:40 Actualizat pe 12.08.2024 la 13:21

Dilan Çiçek Deniz și Rafael Cemo Cetin formează un cuplu de ceva timp. În prezent au publicat prima fotografie care să ateste acest lucru, grație unei ocazii foarte speciale.

actriță zâmbește

Dilan Çiçek Deniz și-a sărbătorit partenerul

Instagram

Dilan Çiçek Deniz și Rafael Cemo Çetin își continuă povestea de iubire și fotografii de cuplu sunt tot mai multe pe rețelele sociale. Cu toate acestea, până acum îndrăgostiții nu au publicat nicio imagine revelatoare în acest sens. Un eveniment important în viața lor i-a împins să facă acest pas.

Dilan Çiçek Deniz și-a sărbătorit partenerul

Cu ocazia zilei de naștere a lui Rafael Cemo Çetin, actrița din Legea familiei și Flăcările destinului a publicat o imagine de cuplu pe pagina personală de instagram. Are peste 5 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cea mai recentă dintre acestea o arată alături de partenerul său. Cei doi se bucură de vacanță în Bodrum, Turcia, locație în care au și petrecut ziua de naștere a faimosului.

“Sora și iubitul surorii mele”, “La mulți ani”, “Sunteți foarte frumoși”, “Regele și regina”, “Cel mai frumos cuplu”, au fost doar câteva dintre comentarii. Artistul a împlinit recent 32 de ani și a fost sărbătorit într-un stil neașteptat. Dacă până acum cei doi îndrăgostiți au decis să rămână discreți, iată că acum lucrurile au luat o altă întorsătură. Îmbrăcați în ținute de culoare albă, foarte asortați, așa au apărut cei doi pe paginile de instagram.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz și Rafael Cemo Çetin se bucură de o vacanță constantă. Cei doi se află în Bodrum, Turcia

De când formează un cuplu cu actrița din Legea familiei, mulți s-au întrebat cine este cu adevărat Rafael Cemo Çetin. Născut pe 11 august 1992 în Berlin, este fiul producătorului și regizorului Sinan Çetin și a faimoasei Rebekka Haas. Are doi frați, Orfeo și Tess Sahara. Și-a petrecut copilăria în Germania, dar a studiat în SUA.

A studiat la un liceu din New York, apoi a finalizat studii de artă după patru ani. A jucat în două filme regizat de tatăl său, în 2002 și ulterior în 2012.

Ce spune Dilan Çiçek Deniz despre relația de iubire

Cu toate că au trecut doar câteva luni luni de când au devenit un cuplu, iată că cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Au călătorit în tot mai multe locuri și au demonstrat că ceea ce trăiesc este ca o poveste adevărată.

Citește și: Şükrü Özyıldız din serialul Iubire sub acoperire petrece vacanța alături de parteneră. Îi însoțesc Dilan Cicek Deniz și iubitul

“E o perioadă foarte aglomerată, dar totul merge bine, ne mișcăm într-una. Vacanța a fost frumoasă. Vă mulțumesc foarte mult.”, a spus actrița. Întrebat ce părere are despre relația fiului său, Sinan Çetin a punctat că nu îl vede prea des pe Rafael Cemo Çetin, însă totul a fost foarte ușor de interpretat altfel.

“Nu îl văd pe fiul meu.”, a transmis acesta, însă nu a dorit să ofere mai multe detalii. Dilan Çiçek Deniz este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A format un cuplu cu Thor Saevarsson, însă atunci când urmau să se căsătorească, planurile s-au schimbat. După o perioadă în care lucrurile nu au funcționat pe plan personal, iată că norocul s-a schimbat pentru vedetă. Cu toate că nu a mai jucat în seriale, urmează o nouă etapă interesantă pentru acesta din toate punctele de vedere.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz și-a sărbătorit partenerul. Rafael Cemo Cetin a publicat prima fotografie oficială de cuplu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 13 septembrie 2024. Scorpionii deschid un capitol nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea de mâine 13 septembrie. Va fi mai cald decât normalul perioadei în cea mai mare parte a țării. În unele zone, sunt așteptate ploi
a1.ro
Reacția Daianei după ce a aflat că Dani și Mădălina de la Insula Iubirii 8 s-au despărțit. Ce a spus fosta concurentă
HelloTaste.ro
Mousse de dovleac, cel mai cremos desert de toamnă
Catine
5 zodii cu cel mai bun horoscop pe 13 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Dârele lăsate de avioane pe cer trebuie să fie monitorizate. Companiile aeriene au luptat împotriva deciziei UE
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, un alt gest uriaş după ce i-a făcut un cadou superb unei mame singure cu 3 copii!
MediCOOL
Cauze ale durerilor de glezne. Ce poate sta la baza acestui disconfort
Spynews
„Nu am avut timp să fim iubit și iubită”. Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr. face lumină după despărțirea de fiul manelistului. Au fost împreună 9 luni și plănuiau să facă nunta anul viitor
DeParinti
Alergia la ambrozie în rândul copiilor: sfaturi pentru părinți
MediCOOL
Cum îți poți învăța copilul să aibă empatie. Rolul acesteia în sănătate mintală și dezvoltare
HelloTaste
Cum se face ciocolata Dubai cu fistic. Desertul viral, foarte ușor de făcut
x