Dilan Çiçek Deniz surprinde cu ținute moderne pe coperta unei reviste celebre. Vedeta este recunoscută pentru stilul său aparte

Publicat pe 20.09.2022 la 09:29 Actualizat pe 20.09.2022 la 10:01

Dilan Çiçek Deniz surprinde încă o dată cu stilul să aparte pe coperta unei reviste celebre. Actrița de origine turcă este recunoscută pentru pasiunea sa în materie de modă. Cum arată în prezent îndrăgita vedetă din "Flăcările destinului".

Dilan Çiçek Deniz poartă o rochie neagră cu decolteu și zâmbește

Dilan Çiçek Deniz pe covorul roșu în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția. 05. sept. 2022

Profimedia Images

Dilan Çiçek Deniz este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. De când și-a făcut numele cunoscut pretutindeni a demonstrat că are un talent aparte, dar și o pasiune care cu greu poate fi stăpânită. Arta sa nu se rezumă niciodată doar la rolurile pe care le interpretează pe micile ecrane, ci merge mult mai departe și reușește să captiveze astfel fiecare om care o privește.

Dilan Çiçek Deniz surprinde cu ținute moderne pe coperta unei reviste celebre

A surprins pe micile ecrane în seriale precum “Flăcările destinului” sau “Legea familiei” și a demonstrat în mediul online că nu este doar o figură frumoasă pe sticlă. Cu toate acestea, Dilan Çiçek Deniz nu se dezice de la plăcerile care o recomandă zi de zi ca fiind una dintre cele mai apreciate vedete ale țării sale. Cea mai recentă apariție pe coperta unei reviste celebre, arată încă o dată că stilul său aparte nu poate fi egalat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Indiferent că îmbracă rochii elegante, fuste clasice sau pantaloni largi, Dilan Çiçek Deniz reușește de fiecare dată să-și arate frumusețea naturală. Machiajele și coafurile sofisticate îi scot în evidență cele mai surprinzătoare trăsături. Așa se poate vedea în cea mai nouă campanie pentru care s-a lăsat fotografiată și filmată de profesioniști. Cu peste 5 milioane de internauți care o apreciază pe contul personal de Instagram, actrița din “Flăcările destinului” reușește de fiecare dată să-i mulțumească pe fiecare în parte.

Citește și: Bergüzar Korel din “1001 de nopți” revine pe micile ecrane. Ce imagine a postat vedeta în mediul onlinde

“Am trecut printr-o nebunie pentru a mă găsi”, spune Dilan Çiçek Deniz în dreptul fotografiilor ce pot fi găsite în cadrul unei dintre cele mai celebre reviste de modă din lume. După ce a participat în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția alături de alți actori cunoscuți, vedeta nu s-a odihnit. Aceasta a postat imediat mai multe cadre din noua sa campanie în colaborare cu o renumită casă de modă.

Dilan Çiçek Deniz și Serkay Tütüncü fac echipă în cel mai nou serial turcesc

„Kusursuz Kiracı” ( Chiriașul perfect) este cel mai nou serial turcesc ce o aduce în prim-plan pe faimoasa Dilan Çiçek Deniz, dar și pe îndrăgitul actor Serkay Tütüncü. Cei doi se pare că au câștigat deja simpatia publicului, însă vor avea de trecut mai multe teste din cauza producțiilor ce apar pe bandă rulantă în prezent. Până în prezent, cuplul “Mona” și “Yakup” au reușit să rămână în atenția telespectatorilor și să transmită o energie pozitivă.

Dacă pe micile ecrane reușesc să-i țină captivi pe fani, și rețelele sociale sunt un bun punct de plecare pentru a-și crește armata de urmăritori. Elementele ce cresc curiozitatea urmăritorilor apar de acum în fiecare episod, iar interesul pentru vizionarea acestei producții crește de la o zi la alta.

Citește și: Burak Özçivit a fost invitat special în cadrul unui festival de film din Uzbekistan. Ce imagini a postat actorul în mediul online

Ca și cuplu în serial, cei doi trec cu brio testul clieșeelor și continuă să fie priviți cu mult mai multă curiozitate. Povestea este bazată pe romanul “Burn the house” scris de autorul de origine turcă, Nermin Yıldırım. Cel de-al patrulea episod urmează să fie difuzat în Turcia și este așteptat de fani cu sufletul la gură.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz surprinde cu ținute moderne pe coperta unei reviste celebre. Vedeta este recunoscută pentru stilul său aparte

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x