Dilan Çiçek Deniz, vedeta din “Flăcările destinului”, a îmbrăcat o fustă lungă cu crăpătură pe picior și i-a uimit încă o dată pe fanii de pretutindeni. Ce mesaj a transmis actrița

Publicat pe 13.10.2022 la 12:50 Actualizat pe 13.10.2022 la 13:36

Dilan Cicek Deniz, vedeta din “Flăcările destinului”, a îmbrăcat o fustă lungă cu crăpătură pe picior și i-a uimit încă o dată pe fanii de pretutindeni. Ce mesaj a transmis actrița.

Dilan Cicek Deniz poartă o bluză închisă la culoare și stă întoarsă

Dilan CIcek Deniz în rolul din Flăcările destinului

Happy Channel

Dilan Çiçek Deniz a interpretat rolul Rüya Yıldırımlar în serialul “Flăcările destinului”. A fost unul dintre cele mai dificile proiecte ale sale, dar și cele mai reușite. Fanii din întreaga lume au reușit astfel să o cunoască pe vedeta din Turcia, iar acum pagina sa de socializare reușește să-și strângă considerabil un număr mult mai mare de fani.

Dilan Çiçek Deniz, vedeta din “Flăcările destinului”, a îmbrăcat o fustă lungă cu crăpătură pe picior

După ce proiectele profesionale de pe micile ecrane au reușit să impresioneze audiența fără doar și poate, rolul “Constanze” din piesa de teatru “Amadeus” i-a adus vedetei încrederea mult dorită. Declarațiile actrițe din Turcia sunt de-a dreptul emoționante și vin să sublinieze faptul că munca sa nu a fost niciodată în van.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Până acum am reușit să-i apropii pe oameni prin intermediul micilor ecrane, cu rolurile din seriale. Dar putând să fiu cu adevărat pe scenă, fără limite, m-a făcut să fiu mult mai puternică ca și actriță. A fost una dintre cele mai inedite experiențe pe care le-am trăit, într-un alt fel de ritm. Inima mi-a bătut la capacitate maximă fără oprire. Ca Dilan, am reușit să simt cu adevărat conexiunea cu Constanze, să-mi doresc să fiu acolo, aproape de public.”, a declarat Dilan Çiçek Deniz, vedeta din “Flăcările destinului”.

Printre actorii ce îi sunt alături vedetei pe scenă se numără și Starring Selçuk Method și Tansu Biçer. Din echipă fac parte 70 de persoane, 35 în fața scenei și 35 în spatele acesteia. Povestea vorbește despre conflictul dintre Mozart și Antonio Salieri, legendarii compozitori ce au trăit în Viena în sec al 18-alea, arată Hurriyet.com.tr. Cât despre finalul subit al serialului “Perfect tenant”, vedeta a subliniat că a fost un proiect la care a muncit cu mare drag, la fel ca toate celelalte.

Citește și: Başak Gümülcinelioğlu și Çağrı Çıtanak din "Dragostea plutește în aer" s-au căsătorit. Cum arată rochia de mireasă purtată de vedetă

“Povestea a fost foarte bună, de fapt. O echipă foarte drăguță, dar din păcate a avut loc într-un moment nepotrivit. A fost un proiect în care m-am implicat cu drag.”, a transmis actrița, potrivit Milliyet.tr.

Ce spune Dilan Çiçek Deniz despre piesa “Amadeus”

Deși are în colecție multe proiecte la activ, Dilan Çiçek Deniz se poate mândri și cu cel mai nou rol al său ca actriță de teatru. Piesa “Amadeus” vine în mapa sa de prezentare ca un bun pe care trebuia de multă vreme să și-l asume. Alături de actriță se află pe scenă actori mari ai Turciei.

“Prima mea experiență. Joc cu artiști foarte mari. Am fost foarte entuziasmată când am urcat pe scenă. Nu-mi amintesc cum a trecut timpul acolo. De fapt, hainele nu-mi stăteau bine în primele secunde ale scenei.

Citește și: Cum arată micuța actriță ce îi va fi alături lui Kerem Bürsin în noul proiect profesional. Despre cine este vorba

Așa am continuat să joc.”, a transmis vedeta. Fiind pentru prima oară actriță într-o piesă de teatru, protagonista din “Flăcările destilnului” nu găsește momentul potrivit pentru a fi comparată cu alți colegi din acest domeniu. Cât despre nunta cu Thor Saevarsson, aceasta este în prezent amânată din cauza programului de lucru încărcat al celor doi îndrăgostiți.

“Suntem ocupați. Petrecem timp împreună, dar nunta s-a amânat. Nu avem o dată clară, dar evident o să vă ținem la curent.”, a declarat Dilan Çiçek Deniz.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz, vedeta din “Flăcările destinului”, a îmbrăcat o fustă lungă cu crăpătură pe picior și i-a uimit încă o dată pe fanii de pretutindeni. Ce mesaj a transmis actrița

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x