Dilan Çiçek Deniz, apariție impecabilă într-o rochie lungă și mulată, cu corset transparent. Actrița a întors toate privirile

Publicat pe 31.05.2024 la 20:27 Actualizat pe 31.05.2024 la 20:43

Dilan Çiçek Deniz a făcut senzație în vacanța din Italia, îmbrăcată într-o rochie lungă, pe corp, cu un corset transparent.

Dilan Çiçek Deniz a făcut senzație în vacanța din Italia, îmbrăcată într-o rochie lungă, pe corp, cu un corset transparent.

Profimediaimages.ro

Dilan Çiçek Deniz s-a bucurat din plin de vacanța din Italia și i-a încântat pe internauți cu fotografiile realizate acolo.

Dilan Çiçek Deniz, apariție impecabilă într-o rochie lungă, cu corset transparent. Actrița a întors toate privirile

Dilan Çiçek Deniz a fost protagonista unei ședințe foto în Roma. Frumoasa brunetă poartă o rochie lungă, cu imprimeu snake, ce are corset trasparent în partea de sus și coboară cu o fustă lungă, crăpată pe picior.

Actrița a accesorizat ținuta cu un colier ce are un pandantiv dintr-o piatră prețioasă, iar pe umăr a tronat o geantă neagră, cu catarame aurii.

Citește și: Scandalurile avute de Özcan Deniz cu fosta soție. Ce acuzații grave i-a adus Feyza Aktan, femeia cu care are un copil

Dilan s-a bucurat din plin de frumusețea orașului Roma, vizitând atracțiile turistice și realizând fotografii pe străzile orașului.

În picioare a purtat o pereche de cizme negre, cu toc înalt, cui. De temperaturile scăzute s-a apărat cu o geacă din piele, de culoare neagră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dilan Çiçek Deniz are 29 de ani

Dilan Çiçek Deniz, născută la 28 februarie 1995, este o actriță de origine turcă, model și câștigătoarea concursului de frumusețe Miss Univers Turcia 2014.

Deniz este cunoscută pentru rolul ei de Sena în Çukur, Leyla Kavak în One-Way to Tomorrow, Rüya în Alev Alev și Elif Urazoglu în emisiunea digitală Yarım Kalan Așklar.

Ea a impresionat telespectatorii cu talentul său remarcabil și a reușit să transmită emoții oamenilor, dincolo de ecrane.

Citește și: Vestea așteptată de fanii ”Şahmaran” cu Mert Ramazan Demir, Serenay Sarıkaya și Burak Deniz. Ce anunță producătorii despre sezonul doi

Cine sunt părinții lui Dilan Çiçek Deniz și în ce producții a jucat

Părinții lui Dilan Çiçek Deniz sunt profesori. Mama ei este Hale Temizyürek, iar tatăl ei este Orhan Deniz.

La vârsta de 15 ani a scris o carte de poezii intitulată Güneși Annem Sanırdım. La vârsta de 17 ani, s-a înscris la un concurs de teatru în școala ei și a câștigat un premiu de interpretare. A început cu o specializare în turism la Universitatea Ege, dar în curând și-a schimbat specializarea în literatură.

Dilan a participat în 2014 la concursul de frumusețe Elidor Miss Turcia și a câștigat locul al doilea. La concursul Miss Univers 2015, care a avut loc la Miami, ea a reprezentat Turcia.

În 2015 a jucat, de asemenea, rolul lui „Elif” în serialul pentru tineret Güneșin Kızları, alături de Hande Erçel și Tolga Sarıtaș.Din august 2016 până în iunie 2017 a jucat un rol principal în serialul pentru tineret Bodrum Masalı alături de Alperen Duymaz.

Citește și: Se încheie primul sezon al ”Hudutsuz Sevda”. Ce s-a aflat despre continuarea producției cu Deniz Can Aktaş și Miray Daner

În 2016 a fost recompensată cu premiul „Shining Star” la premiile Golden Butterfly. În 2018 a apărut într-o reclamă la ruj.

Între 2017 și 2019 a avut unul dintre rolurile principale în serialul polițist Çukur, alături de Aras Bulut İynemli, Perihan Savaș, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Alperen Duymaz și Rıza Kocaoğlu. În 2020, a fost distribuită alături de Metin Akdülger în filmul Yarına Tek Bilet, care spune povestea a doi străini care călătoresc de la Ankara la İzmir.

În 2020, a jucat rolul lui Elif Urazoğlu alături de Burak Deniz în serialul suprarealist Yarım Kalan Așklar. În același an, a fost distribuită ca unul dintre rolurile principale feminine Alev Alev alături de Demet Evgar și Hazar Ergüçlü, interpretând personajul Rüya Yıldırımlar.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz, apariție impecabilă într-o rochie lungă și mulată, cu corset transparent. Actrița a întors toate privirile

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 septembrie 2024. Taurii trebuie să privească cu încredere spre viitor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Pensionarii ar putea fi scutiţi de cheltuieli de mii de lei. Proiect de lege depus în Parlament
HelloTaste.ro
Pandișpan cu mere. Rețeta unui desert simplu și delicios
Catine
Sos de merișoare pentru friptură, aromat și colorat
useit.ro
Ultimele mesaje transmise de submersibilul Titan au fost dezvăluite. Ce s-a întâmplat chiar înainte de implozie
as.ro
Cum a ajuns Irinel Columbeanu falit și uitat într-un azil. Pe ce şi-a cheltuit toată averea: „Nu pe femei și cluburi!”
MediCOOL
Înțepăturile de insecte produc tot mai multe îmbolnăviri. Care sunt motivele
Spynews
Larisa Uță demontează declarațiile lui Alin Oprea, confom cărora ar fi aflat din interceptările DNA că este înșelat: ”Singurul urmărit era el”
DeParinti
Experiențe la fel de intense ca nașterea. Ce alte dureri se aseamănă și sunt echivalente
MediCOOL
Ceaiuri pentru tulburări stomacale. De ce pot combate simptomele
HelloTaste
Dulceață de gogonele. Un mod interesant de a conserva aroma gogonelelor
x