Diletta Leotta a fost surprinsă de un fan înfocat în plină stradă. Ce cadou a primit frumoasa jurnalistă

Publicat pe 15.04.2022 la 15:12 Actualizat pe 15.04.2022 la 15:45

Diletta Leotta a fost surprinsă de un fan înfocat în plină stradă. Frumoasa jurnalistă a primit un cadou neașteptat din partea acestuia. Despre ce este vorba.

Diletta Leotta poartă o bluză roz și un palton gri, ochelari de soare negri și pălărie deschisă la culoare

Diletta Leotta a primit un buchet de flori din partea unui fan înfocat în timp ce se îndrepta spre casă

Profimedia Images

Diletta Leotta este recunoscută pentru frumusețea sa, dar și pentru profesionalismul de care dă întotdeauna dovadă. În ciuda faptului că s-a despărțit de faimosul actor turc Can Yaman, aceasta a continuat să rămână în atenția presei, dar și a fanilor.

Cea mai recentă întâmplare o are pe Diletta Leotta în prim-plan, asta pentru că vedeta a primit din partea unui fan înfocat un cadou neașteptat.

Diletta Leotta a fost surprinsă de un fan înfocat în plină stradă

Diletta Leotta continuă să pună pe jar fanii de pretutindeni cu postările din mediul online. Astfel, un bărbat misterios i-a trimis cadou frumoasei jurnaliste un buchet de flori pe care aceasta l-a primit cu bucurie. Fotografiile realizate de paparazzi au ajuns rapid virale.

Îmbrăcată în blugi, adidași albi, bluză roz și palton gri, așa a fost văzută Diletta Leotta într-o zi obișnuită, îndreptându-se spre locuința personală. Cu ochelari de soare, pălărie și geantă, fosta logodnică a lui Can Yaman și-a întregit ținuta. De asemenea, zâmbetul de pe chip nu i-a dispărut nicio secundă. După ce a primit buchetul de flori dăruit din partea unui admirator, veselia i-a acaparat întreaga stare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alături de colegul și prietenul Daniele Battaglia, frumoasa jurnalistă Diletta Leotta a fost surprinsă părăsindu-și locul de muncă și îndreptându-se spre mașină. Cu toate veștile bune, aceasta a observat în cele din urmă o amendă de parcare în geamul mașinii. Nu mai este niciun secret faptul că Diletta Leotta se numără printre cele mai îndrăgite vedete la momentul actual.

Citește și: Sıla Türkoğlu a răspuns întrebărilor adresate de fani. Cum i-a schimbat viața serialul “Moștenirea

Jurnalistă, sportivă și om de media, aceasta a reușit să-și construiască de-a lungul timpului o carieră impresionantă pe care o urmează și astăzi. La 30 de ani, vedeta a ținut prima pagină a ziarelor atunci când a avut o relație de iubire cu actorul turc Can Yaman.

Can Yaman, mesaj subtil despre despărțirea de Diletta Leotta

Deși a trecut o bună perioadă de timp după despărțirea de Diletta Leotta, Can Yaman nu a vorbit despre acest subiect în fața presei. De asemenea, fanii din mediul online nu au primit nicio justificare a gestului înfăptuit de actor. În cel mai recent interviu, acesta a declarat că “toate lucrurile din trecut ar trebui să rămână acolo”.

Ulterior, Can Yaman a lăsat în mediul online o imagine mai mult decât edificatoare alături de actrița Francesca Chillemi alături de care joacă în filmul Viola Come Il Mare. Fanii au speculat imediat că între cei doi există mai mult decât o relație de prietenie, însă niciunul nu a vorbit despre acest subiect.

Citește și: Burak Özçivit și Fahriye Evcen au transmis un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a fiului Karan

De altfel, internauții au fost cei care i-au susținut pe cei doi în demersul relației și le-au urat acestora toate cele bune. Până la o confirmare oficială, Can Yaman își continuă proiectele profesionale, postează fotografii și filmulețe în mediul online și își încântă urmăritorii cu cele mai inedite ipostaze. Can Yaman are peste 9 milioane de fani doar pe contul personal de Instagram, acolo unde nu a lipsit niciodată pentru o perioadă mai lungă de timp. Cartea sa, apărută recentă, este o altă sursă cu care Can Yaman se poate mândri recent.

În articolul

Diletta Leotta a fost surprinsă de un fan înfocat în plină stradă. Ce cadou a primit frumoasa jurnalistă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x