Diletta Leotta a născut de ziua ei. Jurnalista a adus pe lume o fetiță și primele fotografii au fost deja postate în mediul online

Publicat pe 17.08.2023 la 11:19 Actualizat pe 17.08.2023 la 12:17

Diletta Leotta a adus pe lume o fetiță chiar cu ocazia zilei sale de naștere. Vedeta a devenit mămică pentru prima oară.

Dilleta Leotta are părul lung, desprins și zâmbește

Dilleta Leotta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă

Profimedia Images

Diletta Leotta a primit cel mai frumos cadou cu ocazia zilei sale de naștere. A devenit mămică pentru prima oară și a ținut să publice primele fotografii cu micuța Aria chiar pe contul personal de socializare.

Diletta Leotta a născut pentru prima oară chiar de ziua ei

Îndrăgita prezentatoare a știrilor sportive din Italia a devenit mămică pentru prima oară cu ocazia zilei sale de naștere. A adus pe lume o fetiță pe care se pare că deja a botezat-o Aria. Diletta Leotta formează un cuplu cu fotbalistul Loris Karius.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Astăzi am renăscut prin tine. Bine ai venit, Aria. Ești cel mai frumos cadou pe care îl puteam cere.”, a scris Diletta Leotta pe pagina personală de Instagram. Are peste 8 milioane de prieteni virtuali și a primit peste 14 mii de comentarii din partea acestora la vestea că a născut. Celebrul portat și-a surprins partenera cu un tort pe care i l-a adus în camera de spital pentru a sărbători de asemenea și ziua sa de naștere.

Citește și: Diletta Leotta, apariție splendidă în miez de noapte. Jurnalista se pregătește să devină mamă cât de curând

Acesta și-a sărutat iubita pe frunte și într-o imagine publicată pe pagina sa a scris “La mulți ani partenerei și prietenei mele bune.” În luna martie, jurnalista și-a anunțat fanii că este însărcinată. Și-a urmărit partenerul jucând în Londra încă din februarie. L-a consolat pe acesta în urma pierderilor pe terenul de fotbal, arată thesun.co.uk. De-a lungul sarcinii, Diletta Leotta s-a bucurat de momente perfecte alături de cei dragi. Nu a pierdut nicio ocazie de a se expune la soare și a se bucura de vară în adevăratul sens al cuvântului.

Portarul echipei de fotbal Newcastle United F.C și prezentatoare DAZN au devenit părinți pentru prima oară. Sunt împreună din 2022 și de atunci au continuă să-și dezvăluie momentele romantice în mediul online.

Cum a ales Diletta Leotta numele fetiței

Ca de fiecare dată în preajma acestui subiect, nici Diletta Leotta nu a trecut peste el într-o manieră tocmai ușoară. Dacă la început a dorit să-mi numească Ophelia, la fel ca pe mama sa, chiar aceasta a declarat că nu este un nume potrivit pentru fată. A avut de ales între Rose, Bella și Ophelia, însă în cele din urmă Aria i-a rămas numele.

Citește și: Diletta Leotta și Loris Karius, gesturi naturale de tandrețe în văzul tuturor. Imaginile care descriu perfect povestea de iubire dintre cei doi

Cei doi au petrecut momente de neuitat în Ibiza, locație pe care au ales-o înainte ca fotbalistul să se reîntoarcă la echipa Newcastle. Diletta Leotta și-a prezentat procesul prin care trece pentru a avea un trup de invidiat chiar înainte de a naște. A menționat că sportul nu lipsește niciodată din viața ei, indiferent dacă este vorba chiar și de 20 de minute pe zi.

Diletta Leotta și Can Yaman s-au despărțit în 2021 după o perioadă de 9 luni în care au format un cuplu. Cu toate că urmau să se căsătorească, s-au despărțit la scurtă vreme după anunț. Cât despre Loris Karius, acesta are peste 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram, fiind un fotbalist îndrăgit în lumea întreagă. Diletta Leotta s-a născut pe 16 august 1992 în Italia și este una dintre cele mai cunoscute vedete din țara natală.

În articolul

Diletta Leotta a născut de ziua ei. Jurnalista a adus pe lume o fetiță și primele fotografii au fost deja postate în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x