Diletta Leotta a plecat în vacanță cu prietenii după confirmarea despărțirii de Can Yaman. Cum s-a fotografiat frumoasa jurnalistă

Publicat pe 11.10.2021 la 13:42 Actualizat pe 11.10.2021 la 14:14

După multe speculații, Diletta Leotta a confirmat despărțirea de celebrul actor turc, Can Yaman. Cu toate că și-a exprimat dragostea față de acesta, frumoasa jurnalistă a plecat în vacanță alături de prieteni și a dat uitării toate amintirile pe care le-a avut cu iubitul ei.

Diletta Leotta poartă o fustă cu imprimeu floral și un tricou alb. Jurnalista are părul desprins

Diletta Leotta pe stadion în cadrul meciului FC Internazionale v Genoa CFC - Serie A

Profimedia Images

Povestea de dragoste dintre Diletta Leotta și Can Yaman s-a terminat definitiv, asta după ce blondina a confirmat despărțirea de celebrul actor turc. Până la momentul declarațiilor jurnalistei, fanii mai sperau la o împăcare, însă vestea a venit ca un fulger peste cei care le apreciau relația de iubire.

Cei doi au fost sub lupa presei din străinătate încă de când aceștia nu au mai postat fotografii împreună, ba mai mult, au plecat în vacanțe separate. De altfel, actorul s-a fotografiat alături de o nouă femeie.

După atâtea zvonuri, dar și după confirmarea blondinei legată de relație, iată că aceasta nu s-a lăsat afectată de situație și a plecat în vacanță alături de prieteni.

Diletta Leotta a plecat în vacanță cu prietenii după confirmarea despărțirii

În cele mai noi postări de pe contul personal de Instagram, Diletta Leotta ne prezintă locurile superbe în care a decis că vrea să-și petreacă momentele de libertate. Frumoasa jurnalistă se află în Ibiza alături de câțiva prieteni și petrece clipe de neuitat alături de aceștia.

În timp ce se află cu picioarele în apă, dar și la mal, Diletta Leotta poartă o rochie albă lungă, fără mâneci. Aceasta lasă să se vadă bustul generos, dar și zâmbetul fermecător.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Diletta Leotta poartă părul desprins, puțin ondulat și are o cordeluță care o ajută să-și țină șuvițele date pe spate. Legat de relația pe care a avut-o cu actorul de origine turcă, blondina a recunoscut faptul că îl iubește în continuare și nu regretă faptul că a petrecut timp împreună cu el.

Diletta Leotta a mărturisit că toate ceea ce se vede pe micile ecrane, este mult mai diferit față de ceea ce este în realitate. Astfel, aceasta a confirmat despărțirea de Can Yaman, însă recunoaște că a ținut totul ascuns pentru că durerea era prea mare.

Diletta Leotta a confirmat despărțirea de Can Yaman

„A fost totul rapid și frumos. Lucrul complicat este atunci când se întâmplă să te îndrăgostești de un bărbat atât de faimos și să faci calculele cu toate aceste lucruri”, a declarat Diletta Leotta.

Cât despre dragostea pe care aceasta i-o poartă actorului de origine turcă, blondina a mărturisit faptul că se gândește la o împăcare. Se pare că Diletta Leotta și Can Yaman s-au despărțit din cauza părinților bărbatului care nu au acceptat faptul că blondina nu aparținea aceleiași culturi.

Can Yaman și Diletta Leotta urmau să se căsătorească, astfel că nunta lor era așeptată ca fiind una dintre cele mai frumoase și grandioase evenimente din ultima vreme.

Tânăra de 30 de ani are 7.9 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde nu se sfiește să posteze imagini din vacanță, chiar dacă abia a trecut printr-o despărțire. De asemenea, jurnalista își prezintă fanilor și familia, dar și animăluțele pe care le iubește.

Diletta Leotta și-a sărbătorit ziua de naștere fără Can Yaman, asta înainte de a confirma despărțirea de starul din Turcia. Astfel, fanii au intrat tot mai mult la bănuieli.

În articolul

Diletta Leotta a plecat în vacanță cu prietenii după confirmarea despărțirii de Can Yaman. Cum s-a fotografiat frumoasa jurnalistă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x