Diletta Leotta a publicat o fotografie cu burtica de gravidă. Vedeta nu renunță la sesiunile de fitness și se bucură de cea mai specială perioadă din viața sa

Publicat pe 21.04.2023 la 12:45 Actualizat pe 21.04.2023 la 14:27

Diletta Leotta a publicat o fotografie cu burtica de gravidă. Vedeta nu renunță la sesiunile de fitness și se bucură de cea mai specială perioadă din viața sa.

Diletta Leotta poartă o bluză albă și zâmbește

Diletta Leotta a publicat o fotografie cu burtica de gravidă

Getty Images

De când și-a anunțat sarcina, Diletta Leotta nu se sfiește să-și arate burtica de gravidă. Cea mai recentă dintre ipostaze o arate într-un mediu familiar, acolo unde își petrece ore întregi pentru a-și forma un trup de invidiat. Continuă să rămână în atenția fanilor din mediul online.

Diletta Leotta a publicat o fotografie cu burtica de gravidă

Îmbrăcată în pantaloni negri de fitness și un top scurt ce îi lasă la vedere burtica de gravidă, așa apare în cea mai nouă imagine din mediul online faimoasa Diletta Leotta. Vedeta urmează să devină mămică pentru prima oară și nu ezită să-și arate entuziasmul în acest sens. Prezentatoarea TV în vârstă de 31 de ani a ținut să-și facă un selfie în sala de fitness, acolo unde petrece cele mai multe dintre ore atunci când se nu află pe terenul de fotbal. Și-a lăsat la vedere zâmbetul cu care a reușit să cucerească încă de la început fanii de pretutindeni. De asemenea, părul blond și l-a lăsat în voie, puțin ondulat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Creștem împreună”, a scris vedeta pe pagina personală de Instagram, acolo unde are peste 8 milioane de fani. A publicat până acum peste 2 mii de fotografii și filmulețe. Așteaptă primul copil cu Loris Karius, unul dintre jucătorii de la Newcastle. De-a lungul timpului au publicat imagini și filmulețe emoționante.

Citește și: Mama lui Can Yaman încă mai păstrează fotografii cu fiul său celebru și frumoasa Diletta Leotta. Cum apare Gulden Can alături de cei doi foști iubiți

“Nu cred că trebuie să mă supun criticilor. Sunt îndrăgostită și pasionată la 31 de ani, vreau să mă simt liberă în dragoste. Ca să găsești bărbatul potrivit, trebuie să prinzi experiență, chiar și prin greșeli. Asta este viața.”, a declarat Diletta Leotta. Și-a anunțat sarcina în martie 2023 printr-o postare în mediul online, loc în care arată de fiecare dată momente importante din viața sa.

“Trebuie să vă spunem ceva, dar știați deja, nu? Suntem plini de fericire! Eu și burtica mea, în curând o să fim trei.”, a scris Diletta Leotta în anunțul legat de sarcină.

Diletta Leotta a dezvăluit sexul copilului

Diletta Leotta și Loris Karius urmează să devină părinți pentru prima oară. Îndrăgostiții așteaptă o fetiță și momentul a fost dezvăluit chiar în mediul online. Vedeta a publicat o fotografie cu ocazia sărbătorilor pascale, acolo unde a ținut să aducă baloane roz pentru a-și anunța fericita veste. O altă imagine cu burtica de gravidă o arată pe vedetă îmbrăcată într-un body roșu.

A format un cuplu cu Can Yaman, unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia. Cu toate că s-au despărțit, mama acestuia încă mai păstrează fotografii cu cei doi.

“Totul a fost foarte intens și frumos. Cel mai complicat lucru este atunci când ajungi să te îndrăgostești de un bărbat atât de faimos și trebuie să faci toate calculele astea. Îmi place să împărtășesc lucruri, dar ceea ce se vede în spatele camerelor este total diferit. A fost dificil să ținem totul intim. A contat foarte mult și ne-am făcut treaba în continuare. Uneori trebuie să desparți omul de personaj. A fost dificil.”, a declarat vedeta, potrivit thesun.co.uk. La momentul acela, nu au exista declarații din partea actorului.

În articolul

Diletta Leotta a publicat o fotografie cu burtica de gravidă. Vedeta nu renunță la sesiunile de fitness și se bucură de cea mai specială perioadă din viața sa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x