Mama lui Can Yaman încă mai păstrează fotografii cu fiul său celebru și frumoasa Diletta Leotta. Cum apare Gulden Can alături de cei doi foști iubiți

Publicat pe 16.07.2023 la 21:00 Actualizat pe 16.07.2023 la 10:37

Can Yaman și Diletta Leotta s-au despărțit, însă mama actorului mai păstrează amintirile vremurilor de mult apuse. Ce fotografii a publicat Gulden Can în mediul online.

Can Yaman poartă o cămașă neagră și un sacou albastru închis la culoare

Mama lui Can Yaman încă mai păstrează fotografii cu fiul său celebru și frumoasa Diletta Leotta

Profimedia Images

Can Yaman și Diletta Leotta au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia. El actor, model și avocat, iar ea prezentatoarea știrilor sportive din Italia. La începutul anului 2021 frumoasa blondină vorbea despre marea ei dragoste și despre planurile de viitor alături de protagonistul din “Vis de iubire”.

Mama lui Can Yaman încă mai păstrează fotografii cu fiul său celebru și frumoasa Diletta Leotta

Cu toate că relația celor doi părea să meargă pe drumul cel bun și logodna a fost mediatizată și în spațiul public, Can Yaman și Diletta Leotta s-au despărțit înainte de a ajunge împreună spre altar. La început s-a zvonit faptul că mama actorului ar fi fost cea care i-ar fi interzis fiului său să se căsătorească cu jurnalista din Italia. Se pare totuși că Gulden Can încă mai păstrează amintirile demult apuse.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe profilul său personal de Instagram se regăsesc mai multe fotografii în care dansatoarea apare alături de Can Yaman și partenera sa de atunci. În prezent, Diletta Leotta urmează să devină mămică, formând un cuplu cu Loris Karius. Într-un interviu acordat jurnaliștilor de la Verissimo, vedeta a vorbit despre despărțirea de actorul turc după o lungă perioadă de când aceasta a avut loc.

“Totul a fost foarte intens și frumos. Cel mai complicat lucru este atunci când ajungi să te îndrăgostești de un bărbat atât de faimos și trebuie să faci toate calculele astea. Îmi place să împărtășesc lucruri, dar ceea ce se vede în spatele camerelor este total diferit. A fost dificil să ținem totul intim. A contat foarte mult și ne-am făcut treaba în continuare. Uneori trebuie să desparți omul de personaj. A fost dificil.”, a declarat vedeta, potrivit thesun.co.uk.

Diletta Leotta s-a arătat deranjată de faptul că zvonurile spuneau că vedeta a plănuit totul și faptul că s-a îndrăgostit de Can Yaman a fost doar o scenetă.

“Cum se pot spune lucrurile astea, cine ar putea crede că dragostea pentru Can a fost plănuită? Dragostea se întâmplă, nu poți decide. S-a întâmplat să mă îndrăgostesc.”, a transmis jurnalista.

Diletta Leotta își petrece vacanța în Sicilia alături de Loris Karius

Prezentatoarea celebră din Italia a revenit în mediul online cu noi fotografii. De data aceasta, Diletta Leotta le-a arătat fanilor că petrece zilele de vacanță alături de partenerul Loris Karius, tatăl copilului său. Cu toate că urmează să devină mămică în curând, vedeta nu a uitat să pozeze în ipostaze demne de revistele celebre. A îmbrăcat o rochie roșie care i-a lăsat la vedere picioarele lungi. Relația dintre celebri îndrăgostiți este destul de nouă.

Cei doi au fost văzuți împreună pentru prima oară în toamna anului 2022. Cu toate acestea, în luna martie blondina și-a anunțat fanii că urmează să devină mămică pentru prima oară. Diletta Leotta s-a născut pe 16 august 1991 în Catania, Italia. Este prezentatoarea DAZN încă din sezonul 2018 – 2019. A prezentat jocurile din Seria B în cadrul Sky Sport alături de Gianluca Di Marzio și Luca Marchegiani. Are 1.75 cm înălțime și peste 8 milioane de fani pe pagina personală de Instagram.

În articolul

Mama lui Can Yaman încă mai păstrează fotografii cu fiul său celebru și frumoasa Diletta Leotta. Cum apare Gulden Can alături de cei doi foști iubiți

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x