Diletta Leotta a revenit pe terenul de fotbal după ce a declarat că va deveni mămică pentru prima oară. Vedeta s-a fotografiat cu burtica de gravidă într-o rochie roz

Publicat pe 24.04.2023 la 14:30 Actualizat pe 24.04.2023 la 14:58

La scurtă vreme de la anunțul legat de sarcină, Diletta Leotta a revenit pe terenul de fotbal. Frumaosa jurnalistă a îmbrăcat o rochie roz cu decolteu adânc.

Diletta Leotta poartă o bluză albă și zâmbește

Diletta Leotta a revenit pe terenul de fotbal

Profimedia Images

De când a dezvăluit că va deveni mămică pentru prima oară, Diletta Leotta nu se sfiește să-și arate burtica de gravidă în orice ipostază. De la ținutele simple până la rochiile pe care le poartă pe terenul de fotbal, jurnalista sportivă reușește în continuare să fie o atracție pentru fanii săi.

Diletta Leotta a revenit pe terenul de fotbal după ce a declarat că va deveni mămică pentru prima oară

Prima imagine care a reușit să emoționeze fanii de-a dreptul a fost cea în care vedeta și-a arătat burtica de gravidă în sala de sport, loc pe care îl frecventează fără doar și poate pentru a-și menține formele de invidiat. Mesajul pe care l-a lăsat în mediul online a fost apreciat de către cei peste 8 milioane de prieteni virtuali pe care i-a strâns de-a lungul timpului. A publicat până acum peste 2 mii de fotografii și filmulețe, atât din campaniile a cărei imagine este, dar și de pe terenul de fotbal sau timpul liber.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Creștem împreună”, a scris jurnalista de la DAZN pe profilul său personal de Instagram. Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni negri, sport, aceasta s-a fotografiat în oglindă. Cea mai recentă dintre imagini o arată pe terenul de fotbal. Poartă o rochie roz, mulată, ce îi lasă la vedere burtica în creștere.

Citește și: Diletta Leotta a publicat o fotografie cu burtica de gravidă. Vedeta nu renunță la sesiunile de fitness și se bucură de cea mai specială perioadă din viața sa

Are 31 de ani și formează un cuplu cu jucătorul celor de la Newcastle, Loris Karius în vârstă de 29 de ani. Fotografiile de cuplu apar fără doar și poate pe rețelele sociale, acolo unde îndrăgostiții au și anunțat că vor deveni părinți pentru prima oară. Printre cele mai noi ipostaze publicate de jurnalistă se numără și cea în care s-a lăsat surprinsă printre mai multe mingi colorate, într-o pisicină de copii. Îmbrăcată într-o rochie maro, mulată, aceasta nu ezită nici de această dată să își lase la vedere decolteul și burtica.

Loris Karius a încercat să formeze un cuplu cu o faimoasă prezentatoare din Turcia

Cu toate că în prezent urmează să devină tătic pentru prima oară, în 2018, Loris Karius a încercat să formeze un cuplu cu o faimoasă prezentatoare de știri din Turcia. Acesta, alături de mai mulți jucători de la echipa de fotbal la care juca pe atunci, i-au trimis acesteia mesaje, așa cum a specificat chiar ea, arată takvim.com.tr.

“Loris Karius mi-a dat mesaj, nu i-am răspuns, nu mi-a mai trimis mesaje apoi. Bărbatul este foarte frumos, dar nu m-am întâlnit cu el pentru că flirtează prea mult.”, a declarat Dilay Korkmaz. Diletta Leotta și Loris Karius vor avea o fetiță, iar anunțul a fost făcut chiar de ei în mediul online. Au împodobit casa cu baloane roz și micile detalii nu au întârziat să iasă la iveală.

Diletta Leotta și-a anunțat fanii că va deveni mămică încă din luna martie. A primit mai multe scutece în direct, asta pentru a se pregăti pentru viitorul său rol. A format un cuplu cu Can Yaman cu care urma să se căsătorească. În cele din urmă planurile lor au eșuat și au pornit pe drumuri separate.

În articolul

Diletta Leotta a revenit pe terenul de fotbal după ce a declarat că va deveni mămică pentru prima oară. Vedeta s-a fotografiat cu burtica de gravidă într-o rochie roz

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x