Diletta Leotta apare la braț cu un bărbat, după ce Can Yaman a apărut cu partenera lui. Cine este

Publicat pe 27.05.2022 la 15:43 Actualizat pe 10.06.2022 la 20:31

Diletta Leotta a apărut pe rețelele de socializare la braț cu un bărbat misterios, arătos, alături de care îi stă foarte bine, însă spre dezamăgirea fanilor nu este partenerul său de viață. În schimb, Can Yaman i-a luat-o înainte frumoasei jurnaliste.

Can Yaman și Diletta Leotta pe barcă, fotografiați de paparazzi în perioada când erau împreună

Profimedia

Diletta Leotta pare să nu-și fi refăcut viața după despărțirea de Can Yaman, în timp ce starul turc strânge la piept o altă doamnă. Dacă fosta lui parteneră este discretă sau îi place să agite tabloidele punând fotografii alături de bărbați, Can Yaman este mai direct și a postat o imagine cu iubita lui.

Blondina s-a afișat alături de un coleg din echipă și a lăsat să se înțeleagă că între ei nu poate fi vorba de mai mult, chiar dacă fanii sperau ca faimoasa jurnalistă să-și fi refăcut viața.

Cum a apărut Diletta Leotta la brațul unui domn misterios

Diletta s-a fotografiat alături de un bărbat, însă a fost clar că nu e vorba despre o relație de iubire. Chiar dacă nu se știe nimic despre viața sa personală , ea nu se lasă mai prejos și apare înconjurată tot timpul de domni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Can Yaman a împărățit cu fanii săi de pe Instagram o imagine cu o femeie care îl ține strâns de mână, în timp ce el se află la volan. Can Yaman iubește din nou și a spus-o chiar el mărturisindu-i “Te iubesc” în mediul online. Demn de menționat este că la doar câteva ore, actorul a șters descriere postării unde era scris “I love u”.

Can Yaman oficial este într-o nouă relație, cu o tânără brunetă care pare să-i fi cucerit inima. Starul turc și-a refăcut viața, după multe luni de la despărțirea de Diletta Leotta. Cei doi au avut o relație lungă, care s-ar fi fi încheiat din cauza neconcordanțelor dintre familii și religia actorului.

Citește și: Can Yaman, mesaj subtil despre despărțirea de Diletta Leotta. Cum a reacționat celebrul actor

Cei doi și-ar fi anulat chiar nunta de 600.000 de euro și au decis să o ia pe drumuri separate.

Can Yaman a publicat astăzi pe rețelele de socializare o imagine cu o tânără care îl strânge de mână și căreia i-a spus “Te iubesc”, doar că la câteva ore bărbatul a șters descrierea, chiar dacă fanii au înțeles din start că este vorba de o femeie alături de care a început o poveste de iubire.

În articolul

Diletta Leotta apare la braț cu un bărbat, după ce Can Yaman a apărut cu partenera lui. Cine este

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x