Diletta Leotta, apariții din ce în ce mai îndrăznețe după despărțirea de Can Yaman. Face furori pe rețelele de socializare

Publicat pe 26.10.2021 la 16:44 Actualizat pe 26.10.2021 la 17:11

Diletta Leotta a trecut la nivelul următor, după despărțirea de Can Yaman și mai exact, se preocupă sine din ce în ce mai mult, lucru ușor de văzut de cei care o urmăresc. Aparițiile sale din ce în ce mai îndrăznețe stârnesc controverse și cu siguranță adună și mai mulți admiratori.

Diletta Leotta

Profimedia

Jurnalista sportivă vrea să dea trecutului ce este al lui și să arate că merită în continuare toată atenția chiar dacă nu mai este într-o relație cu un star stimat pe tot mapamondul, de altfel, nici ea nu este ușor de uitat, fiind o jurnalistă respectată de toată lumea, cu o notorietate greu de atins.

Cum arată Diletta Leotta în lenjerie masculină

Diletta Leotta a participat la o ședință foto profesională și a ales să se îmbrace destul de sumar, acoperită doar de un top alb, scurt și o pereche de boxeri masculini, jurnalista face furori pe rețelele de socializare. Postarea sa a ajuns destul de repede la un număr record de aprecieri peste 303.000 de inimioare pe Instagram și numeroase comentarii din partea admiratorilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceasta a devenit din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare, după ce s-a despărțit de Can Yaman, la fel și starul turc. Aceasta a declarat în urmă cu puțin timp că relația cu starul turc s-a încheiat.

Diletta Leotta este fără doar și poate o femeie extrem de frumoasă, care face furori în rândul bărbaților. Are atuuri de care este conștientă și știe să se pună în valoare, iar pentru asta are o echipă de stiliști care are grijă de ea.

Frumoasa blondină în vârstă de 29 de ani a trăit o poveste de dragoste ca în filme alături de actorul turc Can Yaman.

Citește și: O nouă iubire la orizont pentru Can Yaman? Actorul turc, surprins tot mai des în compania Francescăi Chillemi

Jurnalista a declarat că cei doi nu mai sunt împreună, iar cuvintele pe care le-a spus despre relația pe care a avut-o cu actorul au fost lăudabile.

„A fost totul rapid și frumos. Lucrul complicat este atunci când se întâmplă să te îndrăgostești de un bărbat atât de faimos și să faci calculele cu toate aceste lucruri”. Apoi, Diletta a spus că viața din spatele ecranului este atât de diferită de ceea ce oamenii văd pe social media.

„Îmi place să împărtășesc, dar există o viață reală în spatele ecranului. Era dificil să păstrezi totul intim. Dar aici este că, uneori trebuie să împarți persoana de personajul. A fost dificil”, a spus prezentatoarea DAZN, care a abordat apoi zvonurile conform cărora ea și Can și-au pus în scenă relația pentru a câștiga mai multă popularitate.

Citește și: Despărțirea dintre Can Yaman și Diletta Leotta. Ce spun astrele despre compatibilitatea dintre cei doi

„Uneori pierzi chiar și iubirea, cu atât asta se poate întâmpla mai mult”. Tânăra de 30 de ani, originară din Catania, i-a spus lui Toffanin că este încă îndrăgostită și speră la o reîmpăcare.

„Nu este un moment ușor, se poate întâmpla. În viitor, nu știu ce se va întâmpla. Iubirea și viața sunt imprevizibile. Sper că poate începe de la capăt”, a încheiat aceasta.

În articolul

Diletta Leotta, apariții din ce în ce mai îndrăznețe după despărțirea de Can Yaman. Face furori pe rețelele de socializare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x