O nouă iubire la orizont pentru Can Yaman? Actorul turc, surprins tot mai des în compania Francescăi Chillemi

Publicat pe 15.10.2021 la 18:36 Actualizat pe 15.10.2021 la 19:23

Can Yaman a încheiat relația cu Diletta Leotta. Nu se știe cine a pus punct, dar se pare că ar fi vorba de o separare care sa produs rapid și de ambele părți. În prezent, Can Yaman pare să-și fi găsit o altă iubire.

Can Yaman

Getty/Profimedia

În ultima perioadă sex-simbolul filmelor turcești a petrecut tot mai mult timp alături de bruneta Francesca Chillemi. Ba chiar o fotografie cu ei doi la un restaurant a circulat în social media.

Cei doi schimbau priviri pasionale, iar Francesca părea pierdută în ochii lui Can Yaman. Însă, fotografia a fost scoasă la scurt timp.

Can Yaman pare să fi depășit rapid relația cu Diletta Leotta, deși părea că nimic nu-i poate separa. Ba mai mult, Diletta a fost cerută în căsătorie la o lună după ce a început relația cu starul turc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Povestea de dragoste dintre Diletta Leotta și Can Yaman s-a încheiat, au scris zile și săptămâni la rând tabloidele din toată lumea. Cei doi au fost sub lupa presei încă de când nu au mai fost văzuți împreună, ba chiar au plecat în vacanțe separate.

Jurnalista a declarat că cei doi nu mai sunt împreună, iar cuvintele pe care le-a spus despre relația pe care a avut-o cu actorul au fost lăudabile.

Presa din străinătate spune că Diletta Leotta confirmă despărțirea de Can Yaman. Prezentatoarea din Catania a fost oaspete la talk-show-ul Silvia Toffanin, Verissimo, acolo unde a făcut mai multe declarații despre relația pe care a avut-o cu Can Yaman: „Dragostea este imprevizibilă”.

„Alături de Can am trăit o poveste frumoasă, un vis, un basm, o dragoste la prima vedere. Suntem doi tineri de 30 de ani care s-au cunoscut, care s-au iubit, care au încercat să se bucure la maximum de această pasiune enormă. Amândoi suntem foarte pasionali, poate chiar el mai mult decât mine, a fost foarte rapid, foarte frumos. A fost însă foarte dificil să ne ținem povestea privată, în mod clar acest lucru a cântărit foarte mult. Cererea în căsătorie a venit la o lună după ce ne-am cunoscut. Poate lucrurile au mers prea repede”.

Diletta Leotta a lăsat să se înțeleagă că între ei nu s-a încheiat totul și că viața poate fi imprevizibilă.

„Să știți că nu este un moment ușor, nu știu ce se va întâmpla în viitor. Iubirea este ca viața, imprevizibilă”, a spus ea.

De ce s-ar fi despărțit Can Yaman și Diletta Leotta

De la întâlnirea oficială cu membrii familiei starului turc, până la planurile de nuntă nu a mai fost decât un pas, potrivit aceleași publicații. S-a speculat nenumărate luni că cei doi se vor cununa, iar dacă inițial se credea că Diletta Leotta și-ar pune voalul pe cap până la sfârșitul verii acesteia, în prezent nici nu se mai există ideea.

Fanii au avut suspiciuni încă de când i-au văzut pe cei doi în vacanțe separate, brusc, după ce păreau că au o relație perfectă.

Citește și: Can Yaman și Diletta Leotta ar fi anulat nunta estimată la 600.000 de euro, progaramată în anul 2022. Ce scrie presa din străinătate despre despărțirea celor doi

O sursă din apropierea familiei a făcut o mărturisire care i-a uimit pe fani. Logodna nu ar fi avut loc din cauza faptului că familia lui Can Yaman nu era de acord cu Diletta Leotta și au ridicat barierele diferențelor culturale dintre ei și a religie.

„Can și Diletta Leotta... Povestea tocmai s-a încheiat. A ajuns la sfârșit. S-au despărțit, cu excepția cazului în care inventează cineva altceva...”, a spus sursa pentru Comingsoon.it.

Can Yaman ar fi dat un pas înapoi chiar înainte de logodnă, iar Diletta Leotta nu a acceptat ezitarea lui, motiv pentru care ar fi pus punct relației într-un mod discret, văzându-și de viața sa fără să-l mai implice pe Can Yaman în activitățile sale. Jurnalista și-a sărbătorit ziua de naștere fără Can Yaman.

Informațiile nu au fost confirmate în niciun fel de cei doi, însă toată lumea este atentă să vadă ce urmează să facă.

În articolul

O nouă iubire la orizont pentru Can Yaman? Actorul turc, surprins tot mai des în compania Francescăi Chillemi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x