Diletta Leotta, cu decolteu amplu pe terenul de fotbal. Cum și-a făcut apariția jurnalista în fața tuturor

Publicat pe 10.11.2022 la 18:15 Actualizat pe 10.11.2022 la 09:44

Diletta Leotta face furori cu fiecare apariție a sa pe terenul de fotbal, de acolo de unde transmite live evenimentele meciurilor de fotbal. Acesta este recunoscută pentru frumusețea sa și pentru calitățile care o recomandă ca un jurnalist bine cotat.

Diletta Leotta

Hepta

Blonda s-a făcut remarcată la nivel mondial prin intermediul meseriei sale de jurnalist de sport, apărând alături de cele mai mari echipe de fotbal ale lumii. De curând, acesta a bifat o apariție specială, care cu siguranță nu a putut fi trecută cu vederea față de domnii de pe teren.

Diletta Leotta a avut o relație cu actorul turc Can Yaman, iar după despărțire pare că tot mai mutle uși i se deschid. Acesta are parte de succes pe partea profesională, iar presa stă din ce în ce mai mult pe urmele sale de când a avut legătură cu starul de telenovele.

Diletta Leotta face senzație pe terenul de fotbal îmbrăcată într-o rochie cu decolteu amplu

De curând, acesta a făcut spectacol într-o ținută îndrăzneață și cu siguranță a furat ochii fotbaliștilor când și-a făcut apariția pe teren în rochia roz cu decolteu adânc.

Cert este că știe foarte bine să se pună în evidență și nu ratează niciun moment oportun pentru a bifa o apariție impecabilă în fața camerei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși a spus în repetate rânduri că a fost acuzată de interes în ceea ce privește capitalul de imagine de care ar avea parte amândoi în urma relației, Diletta Leotta a făcut precizări ferme și a întărit ideea că povestea sa de iubire cu actorul Can Yaman s-a legat de la sine.

Atât Can Yaman, cât și Diletta Leotta sunt două stele în Italia, ba chiar la adresa actorului turc se vorbește despre faptul că Italia este țara lui adoptivă, aici fiind extrem de popular, iar Diletta Leotta este o vedetă spumoasă și cunoscută în rândul tuturor italienilor.

Citește și: Diletta Leotta a fost surprinsă în timpul antrenamentelor. Ce exerciții face fosta parteneră a lui Can Yaman pentru un trup impecabil

Ei bine, relația lor s-a destrămat și ambii și-au văzut de viață fără a mai fi subiect de tabloid legat de o poveste amoroasă. Astfel, în viața Dilettei Leotta pare să nu se fi schimbat nimic din ceea ce era deja stabil, jobul său este în continuare prolific, ba chiar am putea spune că acesta are parte de și mai multă vizibilitate, fiind cooptată să joace și în filme.

Citește și: Diletta Leotta, fosta parteneră a lui Can Yaman, apariție de senzație pe rețelele de socializare. Cum s-a afișat jurnalista

Viața lui Can Yaman a rămas, de asemena, la fel de strălucitoare și actorul de bucură să facă parte din producții răsunătoare, cum ar fi Viola Come il Mare.

În articolul

Diletta Leotta, cu decolteu amplu pe terenul de fotbal. Cum și-a făcut apariția jurnalista în fața tuturor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x