Diletta Leotta, fosta parteneră a lui Can Yaman, apariție de senzație pe rețelele de socializare. Cum s-a afișat jurnalista

Publicat pe 05.05.2022 la 15:28 Actualizat pe 05.05.2022 la 15:42

Diletta Leotta, jurnalista de la DZAN, care face spectacol cu fiecare apariție pe terenul de fotbal, nu se lasă mai prejos nici în mediul online. Cum s-a fotografiat fosta parteneră a actorului turc Can Yaman.

Diletta Leotta

Getty

Jurnalista a devenit în scurt timp cunoscută de la primele sale apariții, fiind imediat recunoscută pentru calitățile sale de valoare pentru televiziune. Nu doar chipul telegenic, ci și veleitățile sale au recomandat-o pentru o carieră răsunătoare în fața a milioane de oameni. Ea este deja un mare star în Italia și se bucură de un succes răsunător.

Diletta Leotta face furori cu fiecare apariție. Fosta iubită a lui Can Yaman arată din ce în ce mai bine

Odată cu relația de iubirea dintre ea și Can Yaman, tabloidele au început să scrie din ce în ce mai mult despre cei doi, care erau în pragul unei nunți de 600.000 de euro, dar pe care au anulat-o. Se pare că despărțirea dintre ea și starul turc vin în urma neconcordanțelor de cult și religie între familii, iar drumurile lor s-au separat din cauza neînțelegerilor.

În urma despărțirii, cei doi nu au lăsat suferința să se citească pe chipurile lor și și-au continuat drumul fără să par că trec printr-o separare. Ei bine, acest lucru i-a ajutat pare-se pentru că pe plan profesional amândoi au avut un având incredibil. Mai mult, Diletta Leotta pare să fi călcat pe urmele iubitului său și a primit rol într-un film.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Diletta Leotta este recunoscută pentru aparițiile sale care taie răsuflarea și nu s-a lăsat deloc atinsă de despărțire. Nu a schimbat nimic la ea, ba mai mult, ea fiind cea care ar fi pus capăt relației de iubire și a continuat cu fruntea sus tot ce a avut pe lista sa din carieră.

Când nu se află pe terenul de fotbal, Diletta Leotta profită de timpul liber în favoarea sa. Acesta fie se află la antrenamente în sala de sport, fie pleacă în vacanțe alături de cercul său de prieteni. Este deja bine știut faptul că blonda are o viață extrem de activă și că nu ezită să împărtășească momentele din viața sa personală cu admiratorii săi de pe rețelele de socializare.

Povestea de dragoste dintre Diletta Leotta și Can Yaman s-a încheiat, au scris zile și săptămâni la rând tabloidele din toată lumea. Cei doi au fost sub lupa presei încă de când nu au mai fost văzuți împreună, ba chiar au plecat în vacanțe separate.

Diletta a vorbit despre relație ca pe o poveste frumoasă, o dragoste reală la prima vedere, un basm care a fost întrerupt prea curând.

„A fost totul rapid și frumos. Lucrul complicat este atunci când se întâmplă să te îndrăgostești de un bărbat atât de faimos și să faci calculele cu toate aceste lucruri”. Apoi, Diletta a spus că viața din spatele ecranului este atât de diferită de ceea ce oamenii văd pe social media.

În articolul

Diletta Leotta, fosta parteneră a lui Can Yaman, apariție de senzație pe rețelele de socializare. Cum s-a afișat jurnalista

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x