Can Yaman și Diletta Leotta ar fi anulat nunta estimată la 600.000 de euro, progaramată în anul 2022. Ce scrie presa din străinătate despre despărțirea celor doi

Publicat pe 06.09.2021 la 11:57 Actualizat pe 06.09.2021 la 12:24

Chiar dacă nu există nicio confirmare din partea satrului truc Can Yaman și a celebrei jurnaliste Diletta Leotta că relația lor a ajuns la capăt de linie, presa din străinătate aduce dovezi că cei doi au încheiat ceea ce părea a fi o frumoasă poveste de iubire. Ba mai mult, cei doi și-au anulat nunta foarte scumpă, programată în anul 2022.

Can Yaman și Diletta Leotta

Getty/Profimedia

Nu e nicio mirare că fanii au speculat săptămâni la rând că Diletta Leotta nu mai este împreună cu Can Yaman și asta pentru că cei doi nu au mai fost văzuți împreună, ba chiar au plecat în vacanțe separate, nu au mai postat poze pe social media, Can nu a participat la ziua de naștere a Dilettei iar de curând, frumasa blondă a fost la Veneția, iar Can Yaman s-a dus și el la ceva timp după ce Diletta Leotta a plecat și s-a apucat de job.

Cei doi nu și-au mai intersectat drumurile, iar potrivit publicației Albawaba.com, care citează Ziarul turc Takvim, cei doi și-ar fi anulat nunta progaramtă peste un an în valoare de 600.000 de euro.

Can Yaman și Diletta Leotta au purtat inelele de logodnă o perioadă, dar acum și-ar fi anulat nunta

Ziarul a declarat acumc eva timp: "Cuplul turco-italian intenționează să-și facă nunta în Sicilia, Italia, iar costul nunții ar putea ajunge aproximativ la 600.000 de euro (846.273 dolari / 5.880.289 lire turcești)", iar de curând s-a anunțat anularea evenimentului.

În februarie 2021, Ziarul turc Takvim a raportat câteva detalii despre nunta lui Can și Diletta. Locul nunții ar fi fost la Noto Bassi di Palazzo din Sicilia, pentru că a fost locul unde s-a născut și a crescut Diletta Leotta.

Citește și: Care ar fi fost motivul despărțirii dintre Can Yaman și Diletta Leotta

Nunta era planificată să aibă loc în iunie anul trecut, apoi a fost amânată până în august anul trecut. În iulie anul trecut, tatăl lui Can Yaman, Güven Yaman, a declarat că nunta este organizată până în 2022: „Primul pas a fost făcut. Inelele de logodnă erau purtate. Sper că nunta va fi anul viitor".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din păcate, s-ar putea să nu existe deloc o nuntă între Yaman-Leotta, deoarece zvonurile puternice despre despărțire circulă de mai bine de o lună fără niciun comentariu din partea cuplului care pare că s-a înstrăinat.

Există mai multe publicații italiene care au subliniat despărțirea dintre actorul turc și gazda italiană, pe baza faptului că a trecut mult timp de când nu au mai fost văzuți împreună, iar diferite surse au scos la iveală detalii din interiorul relației.

În articolul

Can Yaman și Diletta Leotta ar fi anulat nunta estimată la 600.000 de euro, progaramată în anul 2022. Ce scrie presa din străinătate despre despărțirea celor doi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x