Diletta Leotta, în compania unui bărbat arătos. Este primul alături de care postează o fotografie pe pagina sa după despărțirea de Can Yaman

Publicat pe 06.01.2022 la 18:55 Actualizat pe 06.01.2022 la 21:02

Diletta Leotta are parte de multă vizibilitate, chiar dacă nu mai este într-o relație cu Can Yaman. Gurile rele spuneau că cei doi s-ar fi declarat un cuplu doar pentru publicitate, însă timpul și evenimentele importante din viața sa demonstrează cu totul altceva! Ba mai mult, acesta era celebră în Italia cu mult înainte de a-l cunoaște pe celebrul star turc.

Diletta Leotta

Getty

De curând, jurnalistă recunoscută la nivel mondial s-a pozat în compania unui bărbat arătos, în cadrul unui eveniment în care acesta a fost implicată, pe lângă filmul în care joacă și va fi difuzat cât de curând.

Cum a fost surpinsă Diletta Leotta, după despărțirea răsunătoare de starul turc Can Yaman

Diletta Leotta muncește enorm pentru jobul său și se dedică în totalitate și proiectelor conexe, așa că acesta poate fi văzută pe micile ecrane, poate fi auzită la radio, urmărită într-un film sau live pe terenul de fotbal.

Bărbatul în compania căruia s-a pozat jurnalistă a pus fanii pe gânduri, care s-au întreba dacă acesta și-a refăcut viața, însă se pare a fi doar un parteneriat profesional. Dar cu toate acestea, admiratorii nu au putut trece cu vederea cât de bine îi stă jurnalistei lângă acesta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Diletta Leotta are parte de avânt din ce în ce mai mare în carieră și se pare că despărțirea de celebrul star Can Yaman nu i-a afectat ascensiunea pe niciun plan, chiar dacă seaprărăile nu sunt deloc ușoare și multe voci credeau că relația lor a fost un joc de dragul aparițiilor tot mai dese în presă.

Citește și: Diletta Leotta, alături de un bărbat pe rețelele sociale după a declarat că speră la o împăcare cu actorul Can Yaman

Fosta parteneră de viață a lui Can Yaman este din ce în ce mai căutată și iată că merge pe urmele fostului său iubit, care este cunoscut la nivel internațional pentru rolurile sale din telenovele și filme care au făcut furori la nivel internațional.

Citește și: Diletta Leotta confirmă despărțirea de Can Yaman și declară că speră la o împăcare: "M-am îndrăgostit întâmplător"

După despărțirea de Can Yaman, jurnalista a început să se facă din ce în ce mai remarcată, deși nu a uitat niciodată să se pună în evidență cât se poate de bine, fanii au observat că de când a avut loc separarea, jurnalista lor preferată are curaj din ce în ce mai mare.

În articolul

Diletta Leotta, în compania unui bărbat arătos. Este primul alături de care postează o fotografie pe pagina sa după despărțirea de Can Yaman

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x