Diletta Leotta s-a fotografiat în intimitatea locuinței, într-un hoodie roz. Cum arată jurnalista când nu e pe teren

Publicat pe 21.10.2022 la 19:04 Actualizat pe 21.10.2022 la 19:23

Diletta Leotta se ascunde sub haine obișnuite atunci când nu este în vizorul camerei, deși trăsăturile sale sunt extrem de atrăgătoare. Nu doar corpul său reprezintă un avantaj, ci și chipul său care este elementul definitoriu.

Diletta Leotta

Getty

Dileta Leotta este fără doar și poate o femeie fermecătoare, care știe cum să-și pună în evidență atuurile. Diletta Leotta, blonda care a făcut parte din viața actorului Can Yaman, este o femeie care impresionează cu fiecare apariție. Aceasta este posesoarea unui trup de invidiat, iar ținutele pe care le poartă o pun în evidență chiar și atunci când nu sunt mulate sau decupate.

Diletta Leotta a publicat o imagine din intimitatea locuinței sale

Diletta Leotta și-a surprins fanii cu ultima apariție. Ea demonstrează că este fermecătoare și dacă nu îmbracă ținute sofisticate.

Diletta Leotta este una dintre cele mai cunoscute figuri ale Italiei, celebră prin meseria sa, care a adus-o de fiecare dată în fața unui public uriaș. Acesta a știut cum să-și mențină o imagine impecabilă și cum să atragă atenția maselor de-a lungul timpului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Viața e roz și roz este lumea toată! Exact la fel și pentru Diletta Leotta, care face furori într-o ținută de la care puțini își pot lua privirea

Frumoasa prezentatoare de origine siciliană și-a dedicat viața de mulți ani la Sky, începând de la SkyMeteo24 până la conducerea programului Serie B la acelașipost de televiziune. Însă înainte de asta, ea prezentase jocurile din Seriea B pe Sky Sport (Italia).

Jurnalista s-a mutat mai apoi la DAZN pentru că visa să prezinte programe legate de jocurile din Seria A. Pentru a-și atinge scopul, fosta iubită a lui Can Yaman a fost nevoită să facă sacrificii, mai exact, să accepte un salariu mai mic, potrivit albawaba.com. Dar de acolo a devenit și un star, dar și milonară, astfel că își permite o viață de lux!

Citește și: Diletta Leotta a îmbrăcat un costum mulat cu decupaje pe tot corpul. Aparitia care cere priviri atente

În articolul

Diletta Leotta s-a fotografiat în intimitatea locuinței, într-un hoodie roz. Cum arată jurnalista când nu e pe teren

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x