Diletta Leotta și-a distrat fanii cu o fotografie în care se joacă cu mingea de fotbal. Cum s-a pozat jurnalista pe mobila din intimitatea casei

Publicat pe 15.02.2022 la 23:55 Actualizat pe 17.02.2022 la 12:33

Diletta Leotta este o jurnalistă sportivă recunoscută în aproape toată lumea prin prisma meseriei sale. Blonda face furori pe terenul de fotbal când apare, iar de această dată a pus pe jar imaginația admiratorilor după ce s-a fotografiat făcând o schemă în casă, în timp ce era îmbrăcată sumar. Imaginile au făcut înconjurul internetului.

Diletta Leotta

Getty

Diletta Leotta este comentator sportiv în Italia. Frumoasa blondină în vârstă de 30 de ani a lucrat mai întâi la Radio 105, iar apoi a ajuns la posturile de televiziune Sky Sport și DAZN, fiind una dintre cele mai îndrăgite jurnaliste din lumea sportului. Leotta a studiat Dreptul la Universitatea Luiss din Roma și a absolvit în 2015. Aceasta are 1,73 înălțime.

Ea a avut parte de multă vizibilitate în perioada în care a format un cuplu cu starul turc Can Yaman. Relația lor a ajuns până în punctul căsătoriei, dar într-un moment de cotitură și-au anulat nunta de 600.000 de euro și s-au despărțit.

Rănile separării pare că s-au vindecat pentru amândoi, iar acum duc vieți diferite și se ocupă în special de muncă.

Diletta Leotta face o schemă de fotbal pe mobila din dormitor

Diletta Leotta a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți și s-a urcat pe mobila din dormitor pentru a executa o schemă cu mingea de fotbal. Se pare că jurnalista nu se desprinde de pasiunea pentru sport nici măcar când încheie programul la job.

Blondina a agitat imaginația următorilor și i-a făcut pe aceștia să înroșească butonul de “Ador”. Comentariile au curs valuri, la fel și aprecierile, postarea ajungând în timp record la peste 322.000 de persoane care și-au exprimat încântarea văzând-o pe jurnalistă în asemenea ipostază.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Diletta Leotta confirmă despărțirea de Can Yaman și declară că speră la o împăcare: "M-am îndrăgostit întâmplător"

Povestea de dragoste dintre Diletta Leotta și Can Yaman s-a încheiat, au scris zile și săptămâni la rând tabloidele din toată lumea. Cei doi au fost sub lupa presei încă de când nu au mai fost văzuți împreună, ba chiar au plecat în vacanțe separate.

Diletta a vorbit despre relație ca pe o poveste frumoasă, o dragoste reală la prima vedere, un basm care a fost întrerupt prea curând.

„A fost totul rapid și frumos. Lucrul complicat este atunci când se întâmplă să te îndrăgostești de un bărbat atât de faimos și să faci calculele cu toate aceste lucruri”. Apoi, Diletta a spus că viața din spatele ecranului este atât de diferită de ceea ce oamenii văd pe social media.

„Îmi place să împărtășesc, dar există o viață reală în spatele ecranului. Era dificil să păstrezi totul intim. Dar aici este că, uneori trebuie să împarți persoana de personajul. A fost dificil”, a spus prezentatoarea DAZN, care a abordat apoi zvonurile conform cărora ea și Can și-au pus în scenă relația pentru a câștiga mai multă popularitate.

„Cum spui așa ceva, cine crede că a fost planificată iubirea de Can? Iubirea se întâmplă, nu poți decide. M-am îndrăgostit întâmplător”, a spus Diletta, potrivit albawaba.com.

Diletta a spus că era îndrăgostită de Can Yaman și că și-a pierdut claritatea și certitudinea.

“Uneori pierzi chiar și iubirea, cu atât asta se poate întâmpla mai mult”. Tânăra de 30 de ani, originară din Catania, i-a spus lui Toffanin că este încă îndrăgostită și speră la o reîmpăcare.

„Nu este un moment ușor, se poate întâmpla. În viitor, nu știu ce se va întâmpla. Iubirea și viața sunt imprevizibile. Sper că poate începe de la capăt”, a încheiat aceasta.

În articolul

Diletta Leotta și-a distrat fanii cu o fotografie în care se joacă cu mingea de fotbal. Cum s-a pozat jurnalista pe mobila din intimitatea casei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x