Doğukan Güngör din Șerbet de afine formează un cuplu cu Aslı Bekiroğlu. Care este adevărul

Publicat pe 29.01.2024 la 10:31 Actualizat pe 29.01.2024 la 11:09

Se zvonește că Doğukan Güngör formează în prezent un cuplu cu actrița Aslı Bekiroğlu. Care este adevărul.

actor poartă o geacă de piele și actriță poartă părul prins într-un coc

Doğukan Güngör din Șerbet de afine formează un cuplu cu Aslı Bekiroğlu

Instagram

Viața personală a lui Doğukan Güngör a fost intens discutată în mediul online. Dacă inițial s-a zvonit că ar forma un cuplu cu colega de platou Sila Turkoglu, a urmat o posibilă idilă cu Seray Kaya din Femeie în înfruntarea destinului și Micuța rază de soare. În prezent, se pare că o altă femeie i-a cucerit inima.

Doğukan Güngör formează un cuplu cu Aslı Bekiroğlu

Primele idei în acest sens au ajuns la urechea fanilor odată ce actorul din Șerbet de afine a postat o fotografie alături de patrupedul frumoasei Aslı Bekiroğlu. O posibilă idilă s-a creat imediat între cei doi. A fost aceasta cea care a ținut să lămurească întreaga situație.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Este prietenul meu. Platourile de filmare pe care joacă el sunt aproape de mine. Lucrăm în aceeași agenție. Mâncăm între filmări. În acea zi, a făcut o poză cu câinele meu. Suntem doar prieteni. Din păcate.”, a spus aceasta. A specificat faptul că va călători la Malatya pentru noi filmări. Este vorba despre un thriller a cărui acțiune are loc într-o pădure. De asemenea, își dorește să realizeze emisiuni în mediul online, arată cnnturk.com.

Citește și: Afra Saraçoğlu și Sıla Türkoğlu: competiție pe micile ecrane și în viața amoroasă. Detalii despre cele două vedete din Turcia

Doğukan Güngör este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual cu peste 1 milion de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea îl arată într-o ținută casual. Cel care a ținut să-l complimenteze a fost Taro Emir Tekin, actorul din Golden Boy – Dragoste rebelă.

“Sper să trăiești mereu”, “Motivul pentru care urmărim Șerbet de afine în fiecare zi ești tu”, “Fatih, de ce ești nervos din nou”, „Sper ca mama lui să se fi sacrificat pentru el”, au fost câteva dintre comentariile fanilor. Foarte discret în ceea ce privește viața personală, până acum nu a vorbit despre relațiile personale.

Ce modificări au loc în serialul Șerbet de afine

Serialul în care Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör și Evrim Alasya joacă rolurile de protagoniști a reușit să atragă atenția încă de la primele episoade. Complexitatea relațiilor rămâne în continuare un punct important în atenția fanilor.

Citește și: Anul 2023 va fi reamintit ca o perioadă de victorie pentru Sıla Türkoğlu. Ce realizări profesionale a avut vedeta

Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç și Emrah Altıntoprak.

În ultimul episod, Mustafa merge în cabinetul doctorului pentru un control de rutină și află că nu va putea fi tată niciodată. Acest lucru a reușit să adauge o nouă dimensiune în serialul celebru din Turcia. Astfel, Mustafa propune divorțul de Nilay și toate lucrurile ies la iveală.

Se zvonește de asemenea că un nou actor urmează să apară pe micile ecrane în celebra producție. La momentul actual nu se știe care este numele cu rezonnanță ce îi va încânta pe fani. Doğukan Güngör s-a născut pe 1 iulie 196 în Ankara și până în prezent a jucat în Șerbet de afine, Sadik Ahmet în 2024 și Regardless în 2023. Cu toate că este comparat deseori cu personajul din Șerbet de afine, spune că ideea lui despre dragoste este cu mult diferită.

În articolul

Doğukan Güngör din Șerbet de afine formează un cuplu cu Aslı Bekiroğlu. Care este adevărul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x