Doiniţa Oancea, cele mai sincere declaraţii: "Îmi place cine am devenit"

Publicat pe 12.06.2017 la 11:09 Actualizat pe 12.06.2017 la 12:10

"Sunt mica si sensibiloasa si emotiva si complicata!"

Chiar dacă surprizele neplăcute ale vieţii n-au ocolit-o nici pe ea, acestea n-au făcut decât să o transforme pe Doiniţa Oancea într-o femeie puternică şi independentă.

De altfel, "Pamela" din iSerialul "Când mama nu-i acasă" o recunoaşte într-o postare pe blogul personal. Actriţa mărturiseşte că "actuala" Doiniţa Oancea este una "complexă", care poate face faţă oricăror situaţii.

"Imi place cine sunt. Sau cine am devenit …cu toate ca simt ca cine sunt acum…am fost dintotdeauna, doar ca in alte variante, mai putin complexe ca astazi!

Sunt mica si sensibiloasa si emotiva si complicată, dar pe langa toate astea care nu par a fi neaparat niste calitati sunt a dracului de puternica. Da, Puternica. Fizic, psihic si cum mai vrei tu sa spui ! Pot sa fac orice imi propun si ce e cel mai tare este ca pot sa duc la capat in timp record anumite proiecte, in mod special atunci cand “mi se pune pata” .

E una dintre putinele dati cand ma felicit si sunt multumita pentru felul in care mi-am organizat anumite treburi in ultimele două saptamani si cum am reusit eu sa am fiecare detaliu “set” in timp util, avand si filmari si emisiuni si texte de invatat etc. Eu pot orice si imi place sa fac lucruri singura", a scris Doiniţa Oancea pe blogul personal.


Sezonul 2 al iSerialului "Când mama nu-i acasă" va fi difuzat exclusiv online și va continua acțiunea primului sezon. În plus, va duce personaje noi, interpretate de actori tineri, carismatici și foarte iubiți de publicul din România: Doinița Oancea și Augustin Viziru. Din distribuție mai fac parte și: Carmen Tănase, Virgina Rogin, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Papha Tudor, Ioana Ginghină, Tatiana Șelaru, Bubu Cernea.

Cei care nu au văzut sau vor să revadă primul sezon din iSerialul care a cucerit publicul din România “Când mama nu-i acasă", pot viziona cele 16 mini episoade pe canalul de Youtube Happy Channel.

iSerialul "Când mama nu-i acasă", lansat în această primăvară la Happy Channel, este produs de Ruxandra Ion, regia este semnată Ruxandra Ion și Radu Grigore, iar scenariul îi aparține Simonei Macovei.

În articolul

Doiniţa Oancea, cele mai sincere declaraţii: "Îmi place cine am devenit"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x