Dolunay Soysert, actrița din serialul “Ține-mă de mână!”, are o colecție de premii

Publicat pe 03.07.2020 la 11:03 Actualizat pe 05.08.2020 la 14:29

instagram/dolibom

Frumoasa Dolunay Soysert s-a născut pe 25 martie 1973 în Adana, Turcia. Ea a studiat la Universitatea din Istanbul, Facultatea de Arheologie și Istorie a Artei. Timp de patru ani, aceasta a lucrat la Teatrul din Istanbul. Apoi, Dolunay a făcut practică 4 ani la Studioul Sally Johnson din America. Actrița s-a căsătorit în 2006 cu actorul Sinan Tuzcu, dar, din nefericire, cei doi au divorțat 10 ani mai târziu.

Dolunay a primit primul său rol într-un film în 1994, în Kaygısızlar. În 2018, actrița a jucat în Elimi birakma (“Ține-mă de mână!”). Frumoasa Dolunay, în vârstă de 47 de ani, a câștigat 3 premii ce au pus în valoare talentul său actoricesc. În 2004, a primit premiul la categoria“actrița ce oferă speranță” de la Association of Contemporary Cinematographers. Cele mai importante premii de până acum le-a primit însă în 2005 și 2007. În 2005, Dolunay a câștigat la categoria “cea mai de succes actriță a anului” la Afife Theatre Awards. În 2007, ea a primit premiul de “cel mai bun artist de teatru al anului” la yüpoğlu Theatre Meeting.

Despre serialul turcesc “Ține-mă de mână!”

“Ține-mă de mână” este unul dintre serialele turcești cele mai urmărite. Protagonista serialului este Azra (Alina Boz), o tânără pasionată de gătit, marcată de moartea tatălui ei. Lumea ei se schimbă când îl cunoaşte pe Cenk (Alp Navruz), un bărbat carismatic, provenit dintr-o familie bogată. După moartea tatălui ei, Azra și fratele ei, Mert (Yigit Kagan Yazici), bolnav de autism, se trezesc aruncați în stradă, fără niciun ban. Și astfel, după o viață în care nu-i lipsea nimic, Azra se vede nevoită să se confrunte cu sărăcia.

Ea visează să ajungă un mare cofetar și decide să urmeze o școală din America pentru a lua lecții de gătit. În urma unei încurcături la aeroport, ea îl cunoaște pe Cenk, nepotul lui Feride Celen (Seray Gözler).

Cenk provine dintr-o familie înstărită. El este într-o perioadă de rebeliune pentru că se învinovățește de moartea tatălui lui. Din acest motiv, el refuză să preia afacerea familiei și se poartă iresponsabil. Din cauza comportamentului lui, el se află într-un conflict permanent cu bunica sa, Feride Celen.

La un moment dat, pe când își căuta frățiorul dispărut, Azra o cunoaște pe doamna Feride. Femeia îi face o propunere tinerei, angajând-o să gătească pentru familia lui Cenk. Astfel, cei doi tineri se intersectează din nou și viețile lor complicate se schimbă atunci când se îndrăgostesc.

Urmărește serialul „Ține-mă de mână!” în fiecare marți, de la 20:00, la Happy Channel!

CITEȘTE ȘI

Lucruri inedite despre Kenan Acar, actorul din “Ține-mă de mână”

Alp Navruz din serialul turcesc „Ține-mă de mână!” – Cine e noua sa iubită?

În articolul

Dolunay Soysert, actrița din serialul “Ține-mă de mână!”, are o colecție de premii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x