Dulce María a revenit la culoarea care a făcut-o celebră în telenovela Rebelde. Cum arată vedeta cu părul roșcat

Publicat pe 04.08.2023 la 11:48 Actualizat pe 04.08.2023 la 12:25

Dulce María retrăiește nostalgia vremurilor din telenovela Rebelde. Și-a uimit fanii cu o nouă coafură și s-a vopsit roșcat. Cum arată.

Dulce María poartă o rochie neagră și părul desprins, închis la culoare

Dulce María și-a surprins fanii din mediul online cu o nouă imagine ce o readuce mai aproape de personajul "Roberta Pardo" din "Rebelde"

Profimedia Images

Alături de grupul RBD, faimoasa Dulce María va începe turneul Soy Rebelde Your pe 25 august în SUA. Cu cât perioada se apropie cu pași rapizi, artiștii reînvine personajele care i-au făcut celebri în telenovela “Rebelde”.

Dulce María a revenit la culoarea care a făcut-o celebră în telenovela Rebelde

A interpretat-o pe Roberta Pardo în 2004, fiind unul dintre cele mai îndrăgite personaje la acea vreme. De-a lungul timpului a rămas astfel în memoria fanilor, însă pe parcurs și-a schimbat culoarea părului și a lăsat în urmă nostalgia Rebelde. Acum că turneul se apropie cu pași rapizi, Dulce María a decis să revină la culoarea roșcată și astfel și-a impresionat fanii din mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe 25 august începe turneul Soy Rebelde Tour în El Paso, Texas, iar Dulce María a decis să-și surprindă fanii cu puțin timp înainte, astfel că și-a vopsit părul roșcat, așa cum a fost cunoscută ca Roberta Pardo. În același timp, vedeta promovează și una dintre cele mai cunoscute nume de vopsea din lume. A primit peste 70 de mii de comentarii și colegii săi de trupă au fost uimiți să o vadă astfel.

Citește și: Ce melodie de la RBD ți se potrivește, în funcție de zodie. S-a anunțat întoarcerea formației pe marile scene

Nu este de mirare că a rămas una dintre cele mai cunoscute artiste din lume, în prezent are peste 11 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram. Cu toate că în cel mai recent interviu vedeta a dezvăluit că nu avea în plan să o readucă la viață pe Roberta Pardo, în prezent lucrurile s-au schimbat complet. Nu este pentru prima oară când se întâmplă acest lucru, dat fiind faptul că în iunie 2022 aceasta a urcat pe scena 2000’s Pop Tour în versiunea care i-a cucerit pe fanii Rebelde.

Atunci a ținut să-și coloreze părul în mai multe nuanțe de blond, roșcat și negru, dat fiind faptul că personajul său a mai avut și o astfel de transformare.

“Nimeni nu s-ar fi așteptat, eu i-am spus stilistului că nu mi-ar plăcea să am părul roșcat dar că ar fi drăguț să aduc ceva din acea epocă, ceva din Roberta, așa că i-am trimis o poză. În acea zi a venit cu extensiile și eu am redevenit Roberta.”, a spus vedeta.

Transformarea faimoasei Dulce María de-a lungul timpului

E una dintre cele mai îndrăgite vedete, având o traiectorie îndelungată ca actriță și cântăreață. Și-a început cariera încă de mică, iar la 37 de ani este într-adevăr o femeie împlinit atât pe plan personal cât și profesional. După succesul pe care l-a avut în telenovela Rebelde a decis să se concentreze pe planul familial, astfel că a devenit mămică pentru prima oară și s-a căsătorit cu producătorul Paco Álvarez în 2019.

Citește și: Soțul îi ia apărarea artistei Dulce Maria după ce a fost criticată că a pozat în costum de baie și corpul ei nu mai este perfect

S-a născut pe 6 decembrie 1985 în Mexic și de la început a avut o atracție către scenă și lumea celebrităților. La vârsta de 9 ani, a participat alături de Sherlyn și Belinda în numeroase reclame și producții TV.

În anii 2000 a făcut primul salt către videoclipurile muzicale, astfel că prezența sa scenică a devenit mult mai vizibilă. În 2002 a demonstrat că este pasionată cu adevărată de scenă și luminile reflectoarelor.

În articolul

Dulce María a revenit la culoarea care a făcut-o celebră în telenovela Rebelde. Cum arată vedeta cu părul roșcat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x