Dulce Maria apare pe coperta unei reviste importante în Brazilia. Ce imagini a publicat artista

Publicat pe 09.11.2023 la 15:19 Actualizat pe 09.11.2023 la 15:57

Dulce Maria a ținut să celebreze întoarcerea în Brazilia într-un mod cu totul special. Apare pe coperta unei reviste importante și a publicat imaginile în mediul online.

Dulce Maria poartă părul roșcat, lung și un maiou negru și sutien roz

Dulce Maria apare pe coperta unei reviste importante în Brazilia

Happy Channel

Primul concert al formației RBD are loc pe 9 noiembrie 2023. Dulce Maria a celebrat întoarcerea îm Brazilia într-un mod cu totul special. Aceasta a publicat totul pe rețelele sociale.

Dulce Maria apare pe coperta unei reviste importante în Brazilia

Vedeta care face parte din grupul RBD se află deja în Brazilia, acolo unde va începe primul concert pe data de 9 noiembrie la Rio de Janeiro. Pe rețelele sociale, vedeta a sărbătorit reușita cu o fotografie inedită.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“După 5 ani pot să spun, bună Brazilia, bună Rio. Sunt foarte fericită să mă aflu în țara voastră pe care o iubesc atât de mult și care ne-a oferit atât de multă dragoste. Vă iubesc.”, a scris vedeta. În cadrul Billboard Latin Music Awards 2023 au fost prezenți doar trei artiști. Aceste premii se caracterizează prin simplul fapt că numără cu exactitate cele mai ascultate piese și cei mai îndrăgiți artiști.

Citește și: Maite Perroni, premiu pentru eforturile sale! Distincția primită în urma succesului pe care l-a avut cu serialul fascinant în care a interpretat trei personaje simultan

Printre nominalizați și câștigători s-au aflat și cei de la RBD, însă doar Maite Perroni, Christian Chavez și Christopher Uckermann au urcat pe scenă. Pe lângă turneul pe care îl mențin în prezent, cei șase artiști au confirmat deja faptul că va exista un album nou în 2024. Într-un interviu oferit pentru Billboard, aceștia au punctat că majoritatea melodiilor sunt deja înregistrate, însă surprizele vor continua. Anahí , Dulce Maria , Maite Perroni , Christian Chávez și Christopher von Uckermann sunt pregătiți să lanseze pe piață noi melodiile în perioadele ce vor urma, la scurtă vreme după turneu. Artiștii au lansat deja piesa Cerquita de ti cu mai multe zile înainte de întoarcerea pe marile scene.

“Există un album, cred că pentru anul viitor. Cântecele sunt deja finalizate, au fost înregistrate. Majoritatea.”, a dezvăluit Christian Chavez. Pe lângă acesta, a fost Dulce Maria cea care a punctat că vor mai fi înregistrate și alte piese și Christopher Uckermann a subliniat că se ocupă cu compoziția melodiilor, în timp ce se află în turneu.

“O să continui să compun între show-uri. Călătoresc cu un carnețel și totul este sub control.”, a menționat artistul.

RBD în Brazilia: Totul despre concertele grupului

Ca în orice alte locații, artiștii au avut șansa de a face propriile modificări în ceea ce privește cazarea și felul în care și-au desfășurat întregul turneu. Pe data de 9 noiembrie are loc primul concert din Brazilia și toate detaliile au fost puse la punct pentru ca artiștii să ajungă la Rio de Janeiro.

Citește și: Fiul cel mare al faimoasei Anahí surprinde cu mișcări inedte de dans. Artista RBD l-a adus încă o dată pe scenă

Prima care a ajuns a fost Anahi pe data de 7 noiembrie. A preferat să călătorească din Columbia, acolo unde artiștii au avut ultimul spectacol. A folosit un avion privat și a fost însoțită de cei doi copii și omul politic Manuel Velasco.

Au urmat Maite Perroni, Christian Chavez și Christopher Uckerman, călătorind cu avioane comerciale. Cei trei s-au fotografiat cu fanii care lucrau la aeroport. Nu se știe încă ce fel de cazare au ales, însă datorită postării lui Christian Chavez este posibil să fie vorba despre o casă închiriată. Ultima dar nu cea din urmă a fost Dulce Maria și a fost văzută la aeroport alături de soțul său, Paco Alvarez.

În articolul

Dulce Maria apare pe coperta unei reviste importante în Brazilia. Ce imagini a publicat artista

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x