Fiul cel mare al faimoasei Anahí surprinde cu mișcări inedte de dans. Artista RBD l-a adus încă o dată pe scenă

Publicat pe 07.11.2023 la 10:45 Actualizat pe 07.11.2023 la 11:25

Anahí și-a adus încă o dată familia în cadrul unuia dintre concertele RBD. Fiul cel mare al faimoasei a surprins cu mișcări de dans inedite.

Anahi poartă un top scurt și o fustă neagră pe scenă

Fiul cel mare al faimoasei Anahí surprinde cu mișcări inedte de dans

Getty Images

Anahí este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Mexic la momentul actual. Și-a construit de mică o carieră de succes și în prezent se bucură de dragostea familiei și a fanilor de pretutindeni. Cea mai recentă apariție a sa alături de fiul Manuel i-a surprins pe toți.

Fiul cel mare al faimoasei Anahi surprinde cu mișcări inedte de dans

În cea de-a 4-a seară a turneului Soy Rebelde din Medellin, faimoasa Anahi l-a adus pe scenă pe micuțul Manuel. Acesta a impresionat cu mișcări de dans, ba chiar a cântat la unison cu fanii prezenți la concert. Cu o carieră începută încă de când era copil, artista RBD a dovedit că merită să fie o stea, exact ca cea pe care o poartă întotdeauna pe frunte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, artista a ținut să o readucă în discuție și pe Karol G, o altă artistă de renume și o bună prietenă a sa. Cele două au o legătură care nu poate fi ruptă foarte ușor. Răspunsul a venit la fel de rapid din partea cântăreței. În cadrul unuia dintre concertele din Columbia, Anahi a purtat un tricou pe care scria “Echipa Bichota”, poreclă pe care o are Karol G.

Citește și: Ce melodie de la RBD ți se potrivește, în funcție de zodie. S-a anunțat întoarcerea formației pe marile scene

“Carolina, dragostea este răsplătită cu dragoste, regina mea, te iubesc. Eu și tu pentru totdeauna!”, a transmis Anahi. Mesajul plin de emoție a ajuns într-un timp foarte scurt către artista din Columbia. Aceasta a lăsat câteva cuvinte pe pagina personală de Instagram.

“Anahi, regina mea. Vreau să împărtășesc cu tine cât de fericită, surprinsă și mișcată sunt pentru că m-ai onorat astfel.”, a spus artista. A mai adăugat că “într-o lume în care competiția și interesul propriu domină, este un adevărat dar să găsești pe cineva care recunoaște impactul și valoarea pe care alți oameni îl au în viață. Să știu că trăiești un moment atât de sublim în cariera ta și că ți-ai amintit de mine, că te-ai gândit la mine, și ai plănuit un cadou care m-a făcut să mă simt exact cum mă simt acum.”, a scris.

Karol G, mișcată de cuvintele pe care i le-a transmis Anahi

Artista, ca orice altă persoană din acea generație, este fană Rebelde. Ca orice alt adolescent la acea vreme, micuța Carolina a ținut să poarte hainele celor de la Elite Way School și a cântat fără încetare toate melodiile. Și cine n-ar fi făcut-o? Este adevărat că a cântat alături de Anahi pe scenă și cele două s-au împrietenit fără doar și poate. În 2022 au creat un moment de neuitat.

Citește și: Maite Perroni răspunde în fața criticilor apărute în urma turneului RBD. Ce spune despre faptul că ar cânta alături de Dulce María în umbra faimoasei Anahí

Fără îndoială, Karol G și Anahi au o relație specială. Artistele au devenit prietene bune în 2022. Din acel moment, fanii au cerut colaborări cu ele. Cine știe, poate că vor fi încurajate să cânte împreună. Anahi are peste 12 milioane de fani pe pagina personală de Instagram și peste 100 de fotografii și filmulețe postate. Cu toate acestea, turneul RBD este ultima șansă pentru fani să o vadă pe Anahi pe scenă. După finalizarea acestuia, vedeta se va retrage pentru totdeauna.

În articolul

Fiul cel mare al faimoasei Anahí surprinde cu mișcări inedte de dans. Artista RBD l-a adus încă o dată pe scenă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x