Dulce Maria publică o imagine din adolescență. Vedeta este pe scenă acoperită de un top scurt și pantaloni minusculi. Cum arăta în epoca de aur “RBD”

Publicat pe 16.01.2023 la 17:28 Actualizat pe 16.01.2023 la 17:45

Dulce Maria, cunoscută din trupa RBD, a publicat recent o imagine din adolescența ei pe contul său de Instagram. Fotografia o înfîțișează pe vedetă pe scenă, acoperită de un top scurt și pantaloni minusculi.

Dulce Maria

Profimedia

Imaginile din trecutul Mariei Dulce au stârnit amintiri în rândul fanilor ei, care au rememorat perioada de aur a trupei RBD. Formata din șase membri, Dulce Maria, Anahi, Christopher, Maite, Christian și Alfonso, RBD a devenit una dintre cele mai populare trupe mexicane din toate timpurile.

Dulce Maria face deliciul fanilor cu ultima sa postare

Trupa a lansat șase albume în cariera sa și vândut milioane de discuri în întreaga lume. Printre hiturile lor cele mai cunoscute se numără "Sálvame", "Celestial" și "Suele suceder". RBD a câștigat numeroase premii, inclusiv Premiul Lo Nuestro pentru Albumul Anului și Premiul Billboard pentru Artista Latină a Anului.

Dulce Maria și restul membrilor RBD au continuat să aibă cariere de succes după încheierea trupei, în 2008. Dulce Maria a lansat trei albume solo și a jucat în numeroase telenovele și filme. Fanii au rămas încântați să vadă imaginea lui Dulce Maria din trecut.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Dulce María și David Zepeda sunt împreună în același proiect profesional. Ce fotografie a postat fosta membră RBD în mediul online

Dulce Maria Espinosa Saviñón, sau simplu Dulce Maria, este o cântăreață, actriță și compozitoare mexicană, cunoscută ca fostă membru al trupei RBD. Ea s-a născut pe 6 decembrie 1985 în Ciudad de México, Mexic și a început cariera sa de divertisment la vârsta de 5 ani, ca actriță în telenovela "Angeles Blancos".

În 2004, Dulce Maria a devenit membru fondator al trupei RBD, care a devenit rapid una dintre cele mai populare trupe mexicane din toate timpurile. Trupa a lansat șase albume și a câștigat numeroase premii, inclusiv Premiul Lo Nuestro pentru Albumul Anului și Premiul Billboard pentru Artista Latină a Anului. RBD a vândut peste 60 de milioane de copii în întreaga lume, iar muzica lor a fost tradusă în mai multe limbi, inclusiv spaniolă, engleză, portugheză și italiană.

După încheierea trupei RBD, în 2008, Dulce Maria și-a continuat cariera solo și a lansat trei albume solo: "Extranjera" (2010), "Soy" (2012) și "DM" (2015). De asemenea, ea a jucat în numeroase telenovele și filme.

Dulce Maria este recunoscută pentru stilul său unic de cântat, care combină influențe pop, rock și muzică latino-americană. Ea este, de asemenea, cunoscută pentru implicarea sa activă în cauze sociale și caritabile, cum ar fi lupta împotriva cancerului și susținerea copiilor fără adăpost.

Citește și: Dulce Maria apare pe coperta unei reviste celebre. Vedeta vorbește despre viața de artistă după ce a devenit mămică

În articolul

Dulce Maria publică o imagine din adolescență. Vedeta este pe scenă acoperită de un top scurt și pantaloni minusculi. Cum arăta în epoca de aur “RBD”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x