Dulce María și David Zepeda sunt împreună în același proiect profesional. Ce fotografie a postat fosta membră RBD în mediul online

Publicat pe 12.01.2023 la 12:07 Actualizat pe 12.01.2023 la 12:55

Dulce Maria și David Zepeda sunt împreună în același proiect profesional. Ce fotografie a postat fosta membră RBD în mediul online și cum au reacționat fanii.

David Zepeda stă cu capul sprijinit de cel al faimoasei Dulce Maria

Dulce María și David Zepeda sunt împreună în același proiect profesional

Instagram/David Zepeda

Dulce Maria este cunoscută în lumea întreagă grație proiectului Rebelde și formației RBD: Cu toate acestea, Brazilia este țara în care numele său a strălucit de-a lungul timpului, acolo unde muzica sa a fost ascultată de cei mai mulți dintre fani. După ce a devenit mămică, aceasta s-a dedicat exclusiv creșterii fiicei sale, însă acum a revenit cu un nou proiect.

Dulce Maria și David Zepeda sunt împreună în același proiect profesional

După o perioadă în care și-a exercitat drepturile de mămică, Dulce Maria a decis să-și surprindă fanii cu proiecte profesionale pe bancă rulantă. Alături de colegii din RBD a declarat că va urca din nou pe scenă pentru a da curs celor mai ascultate melodii ale formației. De altfel, alături de David Zepeda își prezintă întoarcerea pe platourile de filmare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Frumoasă Dulce Maria, mult success în a-ți realiza zborul de la sol. Cât mai multe binecuvântări în viața ta și să știi că sunt mândru să împărțim acest proiect. Continuă să fii lumină și să zâmbește.”, a scris David Zepeda în dreptul unei fotografii în care apare alături de fosta membră RBD. Ulterior și Dulce Maria s-a arătat bucuroasă de a fi din nou alături de colegul său.

Citește și: Dulce Maria apare pe coperta unei reviste celebre. Vedeta vorbește despre viața de artistă după ce a devenit mămică

Pe plan personal și-a îndeplinit cel mai mare vis, acela de a deveni mămică. Pe 28 noiembrie 2020 a venit pe lume fiica sa, Maria Paula. De atunci, vedeta s-a arătat mândră de fiecare etapă a vieții sale. Recent, alături de soțul său Paco Alvarez a lansat o piesă dedicată micuței sale. A împlinit doi ani de viață și cu fiecare etapă se arată mai zâmbitoare.

“Un pic din viața mea la început de an...ultima este cea mai bună”, a scris Dulce Maria în cele mai recente fotografii postate pe pagina personală de Instagram. Internauții au reacționat la scurtă vreme și nu au încetat să ofere comentarii.

“Ultima fotografie este cu Maria Paula, ce frumos”, “Cea mai frumoasă. Ultima fotografie este pură iubire”, „Nu mă așteptam la această explozie de tandrețe”, au fost câteva dintre cuvintele fanilor.

David Zepeda, Dulce María și Brandon Peniche ar putea forma noul triunghi amoros în telenovela “Primero tu”

Telenovela care marchează revenirea faimoasei Dulce Maria în rolul de protagonistă își caută personajul negativ. Se zvonește că Paty Cantu ar fi cea care ar lua acest rol în scurtă vreme. “Primero tu” este un nou pariu în lumea telenovelelor, nu doar pentru că aduce în fața fanilor o poveste originală, ci pentru că fosta membră RBD va fi imaginea pe care toți o vor vedea. În primul trimestru al anului 2023, telespectatorii se vor bucura de un triunghi amoros ce îi va avea ca actori pe David Zepeda și Brandon Peniche.

Citește și: Dulce Maria i-a compus fiicei sale de doi ani un cântec. Melodia este însoțită de imagini emoționante din timpul sarcinii vedetei RBD

De altfel, vedeta a mărturisit că va reveni pe scenă alături de colegi din RBD într-un turneu. La scurtă vreme după anunțul mult așteptat, Maite Perroni a declarat că este însărcinată cu primul copil. Dulce Maria s-a grăbit să o felicite pe cea care i-a rămas prietenă de-a lungul timpului, la fel ca și ceilalți colegi ai săi.

În articolul

Dulce María și David Zepeda sunt împreună în același proiect profesional. Ce fotografie a postat fosta membră RBD în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x