Dulce María s-a transformat în Roberta Pardo pentru o zi. Cum arată vedeta în rolul care a consacrat-o

Publicat pe 15.06.2022 la 13:08 Actualizat pe 15.06.2022 la 14:04

Dulce María s-a transformat în Roberta Pardo pentru o zi. Vedeta a retrăit clipele de glorie pe care le-a simțit alături de formația RBD și a interpretat mai multe piese cunoscute. Cum arată vedeta în rolul care a consacrat-o.

Dulce María poartă uniforma din serialul Rebelde

Dulce María în rolul Roberta Pardo

Profimedia Images

Dulce María se numără printre cele mai importante nume atunci când vorbim despre era pop a anilor 2000. Alături de formația RBD a reușit să ajungă la inimile fanilor din lumea întreagă și a reușit să-și construiască un imperiu de-a lungul unei vieți întregi de muncă. Deși a renunțat pentru o perioadă la cariera artistică, vedeta a revenit pe scena evenimentului 2000s Pop Tour cu o reprezentație magistrală.

Dulce María s-a transformat în Roberta Pardo pentru o zi

Pentru fanii RBD, revenirea pe scenă a faimoasei Dulce María a reprezentant încă un motiv de bucurie. Vedeta a devenit mămică acum ceva timp și s-a dedicat complet acestui nou rol din viața ei. Cu toate acestea, aparițiile sale din mediul online i-au surprins de fiecare dată pe internauți. Cele mai recente fotografii o surprind pe vedetă alături de fiica sa, María Paula.

Mesajele lăsate de interpretă reușesc de fiecare dată să-i emoționeze pe fani, asta pentru că Dulce María continuă să fie sinceră și naturală, așa cum poate fi mereu văzută atunci când nu se află în lumina reflectoarelor. Dacă mai bine de doi ani a ținut să-și concentreze atenția asupra celor dragi, aceasta a readus nostalgia în casele tuturor. Datorită celei de-a doua ediții a 2000s Pop Tour, Dulce María a urcat din nou pe scenă cu imaginea rolului din Rebelde, Roberta Pardo.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Unele lucruri nu pleacă pentru totdeauna niciodată. Trăiesc înăuntrul nostru mereu. Pierceingul este real și e același, nu s-a retras gaura.”, a scris Dulce María pe contul personal de Instagram ca urmare a concertului pe care l-a susținut. Așa cum era de așteptat, internauții au reacționat imediat și i-au lăsat vedetei mai multe mesaje și aprecieri.

Citește și: Lorenzo Lazo comemorează viața faimoasei Edith González la 3 ani de la moartea celebrei actrițe. Ce imagine a postat în mediul online

“Felicitări, regină”, “Frumoasă prietenă”, “Eterna Roberta Pardo”, “Frumoasă”, “Roberta Pardo pentru totdeauna.”, au scris internauți și cunoscuți de-ai vedetei în dreptul postării.

Cum vede Dulce María întoarcerea pe scenă

Deși Dulce María s-a arătat emoționantă pentru revenirea pe scenă alături de fanii săi, iată că vedeta trebui să-și împartă acum viața între carieră și familie. Aceasta a mărturisit că atunci când se ocupă de planurile profesionale se dedică în totalitate, iar când ajunge acasă nu uită să fie atât mamă, cât și soție.

“Ieri am ajuns la 2 dimineața acasă și ea s-a trezit fiind m-a simțit. Voia să ne jucăm și mi se rupe sufletul pentru că trebuie să plec, fiindcă am stat lipită de ea tot timpul de când s-a născut. Dar am venit aici și am cântat și m-am bucurat foarte mult.”, a declarat vedeta, conform Mx.hola.com.

Pentru prima oară după 18 ani de la premiera telenovelei Rebelde, Dulce María s-a transformat în Roberta Pardo și a reușit să uimească audiența cu adevărat. A interpretat trei dintre melodiile cunoscute ale formației RBD și s-a lăsat văzută altfel de când a devenit mămică pentru prima oară.

Citește și: Martha Julia și Gabriel Soto, din nou împreună pe platourile de filmare. Cei doi au format un cuplu la începutul anilor 2000

“Chiar și eu m-am surprins atunci când m-am privit în oglindă.”, a declarat fosta stea RBD. Roberta Pardo a reprezentat unul dintre cele mai iubite personaje din telenovele și a adus cu sine regăsirea multor tinere ale acelei generații.

În articolul

Dulce María s-a transformat în Roberta Pardo pentru o zi. Cum arată vedeta în rolul care a consacrat-o

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x