Dulce Maria apare pe coperta unei reviste celebre. Vedeta vorbește despre viața de artistă după ce a devenit mămică

Publicat pe 21.12.2022 la 12:19 Actualizat pe 21.12.2022 la 13:04

Dulce Maria apare pe coperta unei reviste celebre. Vedeta vorbește despre viața de artistă după ce a devenit mămică.

Dulce Maria poartă o rochie albă și o pălărie cu boruri mari

Dulce Maria apare pe coperta unei reviste celebre

Profimedia Images

După ce și-a anunțat revenirea alături de trupa RBD și toate pozele au revenit pe pagina sa de socializare, Dulce Maria nu a mai așteptat niciun moment și a postat o fotografie de pe coperta unei reviste celebre.

Dulce Maria apare pe coperta unei reviste celebre

Una dintre cele mai îndrăgite vedete din lume ține să încheie anul 2022 cu un proiect profesional inedit. Cu mari realizări în prezent și cu planuri mari pentru viitor, vedeta RBD a încercat să-și încânte încă o dată fanii din mediul online. A ajuns pe poziția 59 în TOP 200 Artists în Spotify Brazilia și a lansat albumul său solo “Origen”. Cunoscută de toată lumea ca “Roberta”, personajul său iconic din telenovela “Rebelde”, Dulce Maria și-a început cariera de mic copil.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Albumul său “Origen”, lansat în 2022 are deja peste 20 de milioane de vizualizări pe platformele digitale. Ca bonus, artista a ținut să adauge și melodia “Pequena”, dedicată fiicei sale Maria Paula. Este ascultat în țări precum SUA, Anglia, Franța, Slovacia, Chile, Japonia și Belgia. Datorită melodiile lansate, Dulce Maria a câștigat premii la categorii precum “Cel mai bun video”, “Cea mai bună muzică” și altele. Este unul dintre cele mai ascultate albume mexicane de pe Spotify.

Citește și: Michelle Vieth a jucat însărcinată în telenovela La Madrastra, dar mulți au crezut că burta ei este falsă. Adevărul a ieșit abia acum la iveală

Într-un interviu pentru Harper’s Bazaar, Dulce Maria a declarat că fanii au așteptat cu nerăbdare un nou turneu RBD, chiar de la momentul în care cei șase și-au anunțat despărțirea.

“Haideți să întrebăm universul ce-și dorește, vom vedea ce se va întâmpla în 2023. Cred că este foarte frumos să fim din nou aproape de oameni, să fim în contact cu ei și știu că fanii asta vor din 2008, de la ultimul show.”, a spus vedeta. În 2008, RBD a organizat un turneu de final în țări precum Brazilia, Bolivia, Argentina, Ecuador, US, Peru, Chile, Slovenia și Serbia. Ultimul concert a fost susținut pe 21 decembrie 2008 în Madrid.

În 2020, grupul s-a reunit pentru prima oară de la despărțire, însă Dulce Maria și Alfonso Herrera au fost cei absenți. Atunci grupul a lansat single-ul „Siempre he estado aqui” pentru a-și promova concertul virtual în 26 decembrie 2020, în timpul pandemiei de COVID-19. În 2021 s-a lansat pe piață albumul cu numele concertului virtual.

Fără filtre sau machiaje, Dulce Maria a sărbătorit 37 de ani

Dulce Maria și-a sărbătorit ziua de naștere la scurt timp după cea a fetiței sale, Maria Paula. În această etapă a vieții sale, vedeta onorează echilibrul în relația sa cu partenerul de viață, dar și partea profesională ce reușește de fiecare dată să-i aducă împlinire.

Citește și: William Levy revine în atenția publicului cu o cerință surpinzătoare: “Am răbdat mult până acum”

Pe pagina personală de Instagram, vedeta a transmis un mesaj alături de o fotografie realizată fără flitre sau machiaje. Dulce Maria este recunoscută pentru curajul de care dă dovadă atunci când vine vorba despre aparițiile sale publice.

“37 de primăveri. Pot doar să mulțumesc. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru un an în plus în viață, pentru că fiecare zi e un cadou. Mulțumesc pentru sănătate și familie. Pentru că mi s-a permis să fac ceea ce mă pasionează, pentru că vremurile prin care am trecut au fost perfecte.”, a scris Dulce Maria.

În articolul

Dulce Maria apare pe coperta unei reviste celebre. Vedeta vorbește despre viața de artistă după ce a devenit mămică

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x