După o nuntă plină de peripeții, Ninel Conde anunță deja dorința de a rămâne însărcinată

Publicat pe 05.11.2020 la 11:25 Actualizat pe 05.11.2020 la 11:30

După o nuntă cu multe peripeții, sentimente de tot felul și intervenții din partea autorităților, nunta lui Ninel Conde a avut oricum loc pe data de 28 octombrie 2020.

Profimedia

Autoritățile guvernamentale au interzis la vremea aceea, 28 octombrie, cu câteva ore înainte desfășurarea ceremoniei de căsătorie în locul stabilit cu mult timp înainte, „La Casa de la Bola” din Mexico City. Primarul Manuel Hidalgo a emis în dimineața zilei cu pricina o declarție, prin care suspendă desfășurarea evenimentului, conform tvynovelas.

Conform surselor și unui videoclip postat de cei de la Suelta La Sopa, în după masa zilei de 28 octombrie, mai mulți muncitori au fost surprinși cărând toate decorațiunile deja montane de ceva timp. Cu toate că nunta de vis a lui Ninel fusese năruită, vedeta nu s-a dat bătută, iar ceremonia a avut loc oricum.

Ceremonia intima a fost organizată în cele din urmă pentru un grup de 40 de persoane. Evenimentul a fost decalat foarte mult din cauza problemelor ulterioare, urmând să aibă loc la ora 21:30. Organizarea i-a fost încredințată lui Susana Palazuelos.

A post shared by Ninel Conde (@ninelconde) on

Nunta lui Ninel Conde a fost cu siguranța una extrem de controversată și mediatizată. Motiv pentru care vedeta este urmărită cu atenție de presa din afară. Deși nunta cu Larry Ramos nu a decurs conform planului, Ninel este în al 9-lea cer că ea și Larry au reușit să-și unească destinele. Aceasta a afirmat de multe ori că Ramos este “iubirea vieții ei”.

A post shared by Ninel Conde (@ninelconde) on

Astfel, vestea conform căreia vedeta și-ar dori să rămână însărcinată cu noul ei soț n-ar fi o surpriză. S-a speculat faptul că Ninel ar fi deja însărcinată cu Ramos, însă aceasta a negat știrea.

Sperăm că Dumnezeu te aude, sperăm. Da, vrem, nu știu cât de curând se va întâmpla, dar amândoi avem nevoie de timp pentru asta.

Se poate observa clar dorința actriței de a-i oferi fetiței ei, Sofia, un frățior sau o surioară alături de Larry Ramos.

Într-un interviu acordat programului First Hand, vedeta l-a apărat pe Larry și a găsit și un bun prilej de a-l lăuda pe acesta:

Am un bărbat care mă protejează, are grijă de mine, mă respectă, mă ajută, mă susține și nu are gelozie pe mine, asta este deja o binecuvântare. Slavă Domnului că Larry mă susține, nu am lucrat din februarie și nu mi-a lipsit absolut nimic, dimpotrivă, am trăit din belșug, slavă Domnului.

Citește și: Thalia știe cum să atragă atenția fanilor ei. Artista a apărut într-o ipostază aproape imposibil de recunoscut Aracely Arámbula, în conflict cu fostul soț. Motivul pentru care actrița a apelat la ajutorul avocaților

În articolul

După o nuntă plină de peripeții, Ninel Conde anunță deja dorința de a rămâne însărcinată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 02:11
Tânărul actor Emre Bey, Arda din „Ține-mă de mână”, face parte din distribuția unui nou serial turcesc
Happy People • ieri la 01:33
Frumoasa Özge Yağız, „Reyhan din Jurământul”, este protagonista unui nou serial turcesc
Happy People • pe 27.11 la 15:12
6 seriale turcești pe care nicio femeie nu trebuie să le rateze
Happy People • pe 27.11 la 13:09
Iubita lui Fernando Carrillo, radiantă în ultimul trimestru de sarcină. Cum s-a fotografiat
Happy People • pe 27.11 la 13:09
Christian Chávez s-ar putea să nu participe la concertul RBD. Actorul este implicat într-un proces cu fostul lui partener
Happy People • pe 26.11 la 13:48
Nunta dintre Ninel Conde și iubitul ei Larry Ramos va fi transmisă în direct de un post de televiziune