După posibila despărțire de Can Yaman, Diletta Leotta are apariții răpitoare. Cum arata într-o rochie neagra, care îi evidențiază feminitatea

Publicat pe 26.08.2021 la 18:10 Actualizat pe 26.08.2021 la 20:48

Diletta Leotta impresionează cu fiecare apariție, însă, se pare că de când se zvonește că nu mai are relație cu Can Yaman, frumoasa jurnalistă se pozează tot mai sexi, în ținute mulate. Cu ultima apriție a surprins în totalitate.

Diletta Leotta

Getty

Diletta Leotta este plecată în vacanță la Venetia,a colo de unde a transmis numeroase filmulețe și fotografii. Aceasta se află alături de o prietenă și se bucură de timpul liber pe care îl are între orele de muncă.

Aceasta a anunțat că s-a întors la job, însă atât cât mai are o pauză, profită să se relaxeze.

Diletta Leotta, apariție superbă într-o rochie neagră, mulată

După ce a luat la pas numeroase locuri din Turcia, acolo de unde a postat clipuri zilnic cu locurile speciale în care s-a plimbat și unde a avut parte de mese, ieșiri în locații opulente și petreceri de pomină, Diletta Leotta a bifat următoarea destinație: Veneția.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceasta își scoate în evidență atuurile fizice și îmbracă cele mai senzuale haine. Diletta pare să fi devenit o iubitoare a rochiilor mulate și a costumelor de baie inedite. Partenera lui Can Yaman se pozează din toate unghiurile pentru a-și afișa trupul bine lucrat la sală.

Citește și: Diletta Leotta a împlinit anii! Cum arată rochia decupată în care a sărbătorit aniversarea de 30 de ani. Can Yaman nu apare în imaginile de la petrecere

Se pare că este din ce în ce mai activă pe rețlele de socializare de când s-a zvonit că relația cu starul turc a ajuns la capăt de linie.

Presa din Italia scrie despre Can Yaman și Diletta Leotta că s-ar fi despărțit

Relația dintre Diletta Leotta și Can Yaman a ajuns discutată la nivel internațional, ei fiind doi dintre cei mai cunoscuți și iubiți oameni din Turcia și Italia. El un actor răvășitor, ea o jurnalistă extrem de senzuală și inteligentă, însă se pare că relația lor ar fi ajuns la capăt de linie.

Comingsoon.it, o publicație din Italia, vorbește despre despărțirea dintre celebrul star turc și sexi jurnalista din Italia: "După prezentări oficiale și repetiții pentru nuntă, Can Yaman și Diletta Leotta s-au despărțit oficial", scrie în presa internațională.

Povestea de dragoste dintre Can Yaman și Diletta Leotta ar fi devenit foarte complicată în ultimul timp. Cuplul a ieșit în public în urmă cu câteva luni, mărturisindu-și dragostea, în ciuda bârfelor despre intențiile reale ale celor doi, care au fost înțelese mai degrabă ca publicitate reciprocă decât ca o relație sinceră de iubire.

Află ce a spus o sursă din apropierea familiei despre relația celor doi aici.

În articolul

După posibila despărțire de Can Yaman, Diletta Leotta are apariții răpitoare. Cum arata într-o rochie neagra, care îi evidențiază feminitatea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x